Banner 980x90

Vīrietis no Vidzemes laimējis vairāk kā pusmiljonu eiro

Foto: Valsts policija
Foto: Valsts policija

Otrdien, 5.janvārī "Latvijas Loto" birojā nokārtot formalitātes laimesta saņemšanai bija ieradies līdz šim veiksmīgākais loteriju spēlētājs Latvijā – viņam gada nogalē izdevās uzminēt desmit "Keno" skaitļus un laimēt lielāko laimestu loteriju vēsturē – 600 000 eiro.

Kā pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informē "Latvijas Loto" Mārketinga daļas vadītāja Aiga Roziņa, tā kā laimests ir ļoti iespaidīgs, veiksminieks bija atturīgs un par savu personību plašākai sabiedrībai bija ar mieru atklāt vien to, ka ir vīrietis no Vidzemes.

Toties laimētājs labprāt pastāstīja savu spēlēšanas pieredzi: "Loterijās piedalos reti, bet tad, kad to daru, pērku biļetes ar maksimālo likmi, lai būtu iespēja pretendēt uz lielāko laimestu. Loteriju "Keno" iegādājos pirmo reizi, stundu pirms izlozes sākuma, pie tam spēlēju "Ātrspēli". Vakarā pēc izlozes gāju gulēt un nolēmu, ka jāpaskatās savā lietotāja profilā, kā veicies. Skatos, ka sadaļā "Laimests" ir skaitlis 600 000 eiro un vēl paspēju nodomāt – "redz kā ielikuši šeit reklāmu", taču īsti mierīgs prāts, redzot šo skaitli, man nebija. Modināju sievu, lai paskatās uz šo summu, un beigās salīdzināju savus izvēlētos skaitļus un izlozes rezultātus, līdz sapratu, ka patiešām esmu laimējis!"

Runājot par iespējām, ko sniedz šāda naudas summa, vīrietis "Latvijas Loto" atklāja, ka pret to attiecas nopietni, un laimests dos iespēju viņam kļūt no darba ņēmēja par darba devēju, kā arī viņš apsver iespēju daļu laimesta ziedot labdarībai.

Jau ziņots, ka Loterijas Keno 29. decembra vakara izlozē uzminēti desmit skaitļi un laimēti 600 000 eiro. Laimīgā loterijas biļete ar diviem spēles variantiem (likme 10 eiro par variantu) un abiem "Džokeriem" kopsummā par 23 eiro iegādāta internetā.

600 000 eiro ir lielākais laimests Latvijas loteriju vēsturē. Līdz šim lielākais loteriju laimests 367 395 eiro vērtībā 2013.gada novembrī laimēts loterijā "SuperBingo". Līdz šim lielākais Keno laimests par desmit uzminētiem skaitļiem ir bijis 341 489 eiro un tas ir ticis laimēts divas reizes – 2006.gada jūlijā Aizkrauklē un 2010.gada oktobrī Rīgā.  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)