Banner 980x90

Viesnīca "Baltvilla" dāvās Jums greznu atpūtu ezera krastā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Kas ir laba viesnīca? Tā ir vieta, kur ir patīkami atpūsties. Bet kas atšķir vienkārši labu viesnīcu no izcilas? Tas ir pakalpojumu klāsts un servisa līmenis. Pirmklasīga viesnīca nav tikai nakšņošanas vieta, tas ir atpūtas komplekss, kas ļaus Jums sevi palutināt. Šādu atpūtu piedāvā viesnīca "Baltvilla", kas atrodas gleznainā Baltezera krastā, tikai 15 km attālumā no Rīgas. Tur Jūs sagaida laipna apkalpošana, izsmalcināts interjers, kā arī veselības un skaistuma speciālistu komanda. 

Dabas radītais miers Jūsu viesnīcas numurā
Viesnīca "Baltvilla" iedvesmu smeļas no dabas. Baltezera un priežu meža mieru un dabisko eleganci tā ir pārnesusi savā interjerā un parūpējusies par to, lai visos numuros viesi justos komfortabli. Neatkarīgi no tā, vai būsiet izvēlējies prezidenta apartamentus vai standarta numuru, Jūsu rīcībā būs
- bezvadu internets un satelīttelevīzija;
- kondicionēts gaiss;
- mēbeles no dabiska koka;
- ar visu nepieciešamo aprīkota vannasistaba.

Ja vēlaties izbaudīt ekskluzīvu atpūtu, pievērsiet uzmanību dažādiem luksusa numuriem. To klāstā savu ideālo istabu atradīs gan jaunlaulātie, gan darījumu cilvēki. Visi numuri ir aprīkoti ar franču balkoniem, bet viesnīcas ceturtajā stāvā atrodas plaša terase, piemēram, saulrieta vērošanai. 

"Baltvillas" numuri ir piemēroti cilvēkiem ar īpašām vajadzībām un ģimenēm ar bērniem. Turklāt viesnīca "Baltvilla" ir ķepaiņiem draudzīga un labprāt uzņems Jūs kopā ar ģimenes mīluli standarta klases numurā. Cenā ir iekļautas brokastis, autostāvvieta un trenažieru zāle.

Viesnīca biznesam, svētkiem, atpūtai
Jo labāka viesnīca, jo dažādākus pakalpojumus tā piedāvā. Viesnīca "Baltvilla" ir lieliska vieta, kur rīkot nopietnu biznesa tikšanos vai greznas svinības. Dažādu izmēru un dizainu telpas ir iespējams rezervēt:
- semināriem un konferencēm – telpas ar skatu uz mežu ir aprīkotas ar nepieciešamo tehniku un gaisa kondicionēšanas sistēmu;
- kāzām – atkarībā no sezonas un viesu skaita, varēsiet rezervēt restorāna zāli, terasi vai pat plašu teritoriju pie ezera;
- dzimšanas dienām, jubilejām un citiem svētkiem – "Baltvilla" restorāna komanda sicīliešu šefpavāra vadībā piedāvā četrus ēdienkartes variantus gardēžiem un tradicionālo garšu cienītājiem.

"Baltvilla" viesnīcas teritorijā darbojas arī SPA salons un veselības centrs, kur strādā fizioterapeiti, masieri, vingrošanas treneri. Viņi sniegs konsultācijas un sagatavos Jūsu vajadzībām atbilstošo treniņu programmu. Ja vēlaties izbaudīt "Baltvilla" viesnīcas priekšrocības, ienāciet Baltvilla.lv un rezervējiet numuru pāris minūšu laikā. Uzdāviniet sev atpūtu, ko atcerēsieties ilgi!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)