Banner 980x90

Vidzemes skolu absolventiem dāvās "Valletas" dāvanu kartes

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv
Tuvojoties 9. un 12.klašu izlaidumiem, Latvijā lielākais reģionālais tirdzniecības centrs – "Valleta" Valmierā – jau sesto reizi ir sagatavojis speciālas dāvanu kartes, kuras saņems zinoši un enerģiski Vidzemes vispārizglītojošo skolu absolventi.

Kā pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informē tirdzniecības centra "Valleta" mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītāja Monta Rubene, šogad dāvanu kartes kopā paredzēts pasniegt 20 absolventiem, kuri pārstāv vidusskolas un ģimnāzijas Valmierā, Limbažos, Alūksnē, Cēsīs un Gulbenē. Jau pagājušajā nedēļas nogalē – 3. un 4. jūnijā – dāvanu kartes saņēma Valmieras Viestura vidusskolas un Gulbenes novada valsts ģimnāzijas absolventi.

Kā norāda "Valleta" vadītāja Evija Švarca, iniciatīvas pamatā ir vēlme skolēniem izlaidumā sagādāt papildus prieku, mudināt viņus neapstāties savā attīstībā, kā arī skolu pozitīvās atsauksmes.

Absolventus, kuri saņem dāvanu kartes, izvēlas skolu pedagogi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)