Banner 980x90

Turpinās skrejceļa pārbūve Gulbenes stadionā

Foto: gulbene.lv
Foto: gulbene.lv
Šajā pavasarī Gulbenes novada dome uzsāka vērienīga projekta "Gulbenes stadiona skrejceļa pārbūve" realizēšanu, pilsētas informācijas portālu Gulbene24.lv informēja Gulbenes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Jana Igaviņa. 

Kā pastāstīja Jānis Barinskis, Gulbenes novada domes Attīstības un projektu nodaļas vadītājs, projekta darbi veiksmīgi norit pēc plānotā laika grafika un līdz ar to nebūs kavēšanās ar līguma termiņiem. Līgumā paredzētais izpildes termiņš ir 2016. gada novembra vidus, bet paši būvnieki sola, ka darbus pabeigs septembrī.

"Šobrīd ir noasfaltēts skrejceļš, un drīzumā tiks ieklāts gumijas segums, turpinās sektoru izbūves darbi un tiek sakārtota zaļā zona. Tā kā projektā nav paredzēti līdzekļi inventāra iegādei, tad to pakāpeniski pirksim budžeta ietvaros. Iespējams, ka daļu inventāra uz konkrētām sacensībām lētāk ir īrēt nekā pirkt.  

Ja būs labvēlīgi laika apstākļi, tad pirmās sacensības te varētu notikt oktobra sākumā.

Tās var būt sacensības, kas nav saistītas ar futbola laukumu, šķēpa mešanu vai vesera mešanu. Futbola laukumā zālei ir kārtīgi jāieaug. Visticamāk, ka futbolu varēs spēlēt tikai nākamās vasaras vidū, ne ātrāk. Toties sportisti varēs sacensties vairākās skriešanas disciplīnās, tāllēkšanā un lodes grūšanā, " stāsta J.Barinskis.

Projekta kopējās izmaksas ir 755 971 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)