Banner 980x90

Stāmerienas "Lāčausī" izrādīs Konstances Miķelsones komēdiju

Jekabpils24.lv
Jekabpils24.lv
Stāmerienas "Lāčausi" daudzi zina kā peldvietu, bet sestdien, 23.jūlijā uz dažām novakares stundām tā būs skatuve Konstances Miķelsones komēdijai "Jāju dienu, jāju nakti" Lubānas amatierteātra izpildījumā, pilsētas informācijas portāls Gulbene24.lv uzzināja Gulbenes novada pašvaldībā.

"Stāmerienas daba ir ainaviska, un ar vieglu cilvēka rokas pieskārienu to daudzviet var pārvērst par skatuvi izrādēm, koncertiem, tematiskiem pasākumiem. Mēs to darām! "Lāčausī" jau esam dzēruši "No saldenās pudeles", iešūpojuši Lieldienas un ar zirgiem atveduši Ziemassvētku noskaņu, " stāsta Stāmerienas tautas nama vadītāja Gaida Vīksniņa.

Stāmeriena laipni uzņem savus viesus, pie ezera vietas pietiek visiem – arī 23.jūlijā atpūtnieki varēs izmantot peldvietu, izrāde savus skatītājus pulcēs ap kafejnīcas namiņu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)