Banner 980x90

Stāmerienā norisināsies Latvijas čempionāts skijoringā 

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv

Sestdien, 20.februārī, Stāmerienā pēc gandrīz mēneša ilga pārtraukuma turpināsies Latvijas čempionāts skijoringā un ziemas motokrosā, sacensību otrais posms. Tas pirmo reizi notiks moto-auto trasē "Motorparks Dimanti", kur šobrīd klāj aptuveni 10cm bieza sniega kārta.

Šogad Latvijas čempionātā skijoringā un ziemas motokrosā, kam paralēli norisinās arī Latvijas Kauss un Junioru čempionāts, uzsvars likts uz sacensību kvalitāti. Tādēļ pie trases Stāmerienā ir īpaši piedomāts, iekļaujot atsevišķus elementus. Trasē paredzēti gan viļni, gan arī vairāki negatīvi līkumi reljefainā apvidū. Trasē pašreiz turpinās sagatavošanās darbi ar speciālu tehniku, lai tā būtu maksimāli baudāma ne tikai motokrosa brucējiem, bet arī klasiskajiem skijoringa piekritējiem.

Sacensību organizatori vērš uzmanību, ka šogad nolikumā izveidota jauna klase -  Q Juniori. Tāpat arī Solo Junioriem (MX65/MX85) un Kvadru Junioriem (Q50/ Q100/ QJuniori). Licence dalībai Latvijas Junioru čempionātā ziemas motokrosā ir bezmaksas, savukārt dalības maksa šīm klasēm ir pazemināta - 10 eiro.

Detalizētāku informāciju un dienas kārtību skatīt šeit.

Sacensībās darbosies elektroniskā laika kontrole, ko nodrošinās "Motorparks". Tiešsaites rezultāti būs pieejami šiet un šeit.

Reģistrēties sacensībām iespējams šeit, kā arī reģistrācija un transponderu izsniegšana sacensībās uz vietas no plkst.8.00. Uz vietas būs iespēja noformēt gan vienreizējās licences, gan arī apdrošināšanas polises.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)