Banner 980x90

SIA "DM tehnika" – zāles pļāvēji, trimmeri, dārza frēzes

Līdz ar siltā laikā iestāšanos vairums dārza un privātmāju īpašnieku domā par to, kā vislabāk un pareizāk sakopt savu piemājas vai dārza teritorijas mauriņu. Viens no labākajiem un ātrākajiem risinājums mauriņa vizuālā izskata uzlabošanai ir zāles pļāvēji

Zāles pļāvēji

Līdz ar siltā laikā iestāšanos vairums dārza un privātmāju īpašnieku domā par to, kā vislabāk un pareizāk sakopt savu piemājas vai dārza teritorijas mauriņu. Viens no labākajiem un ātrākajiem risinājums mauriņa vizuālā izskata uzlabošanai ir zāles pļāvēji. Plašā un daudzveidīgā klāstā zāles pļāvēji pieejami specializētajā meža un dārza tehnikas, kā arī darbarīku veikalos "DM Tehnika", Rīgā. Savukārt iepazīties veikala sortimentu iespējams uzņēmuma mājaslapā.  "DM Tehnika" piedāvājumā ir pasaulē populāru un pieprasītu zīmolu zāles pļāvēji, kas ir pierādījuši savu augsto kvalitāti. Sortimentā ir gan ērti un vienkārši lietojami elektriskie, benzīna, mehāniskie, kvadraciklu (ATV), gan arīdzan akumulatora zāles pļāvēji dažādās cenu kategorijās, lai ikviens varētu atrast savām vajadzībām un vēlmēm visatbilstošāko tehniku.

Lasiet vairāk: www.zalesplavejs.lv

Trimmeri

Zāliena malu appļaušanā, garākas un biezākas zāles pļaušanā nelielās teritorijās, kā arī krūmu apcirpšanā vislabākie palīgi ir trimmeri-krūmgrieži. Tie ļauj vienkārši un ātri, nepieliekot daudz pūļu, sakopt zālienu un piešķirt estētisku, pat māksliniecisku izskatu krūmājiem. Trimmeri labi noderēs ne tikai dārzkopjiem, bet arī privātmāju un lauku māju īpašniekiem, kā arī ainavu dizaina veidotājiem. Ļoti būtiski ir izvēlēties kvalitatīvu trimmeri, kas neliks vilties gadiem ilgi. Veikalos "DM Tehnika" Rīgā interesentiem tiek piedāvāti trimmeri tikai no uzticamiem un labi zināmiem ražotājiem, tādiem kā Husquarna, Jonsered, Texas u. c. Pircēju ērtībām zinošie un pieredzējušie "DM Tehnika" pārdevēji-konsultanti ar prieku palīdzēs izdarīt pareizo izvēli. Veikala sortimentā ir gan akumulatora trimmeri un tiem atbilstošais papildaprīkojums (akumulatori, akumulatoru kastes, somas, akumulatoru lādētāji), gan elektriskie un benzīna trimmeri, kā arī universālie trimmeri-krūmgrieži.

Lasiet vairāk: www.zalesplavejs.lv

Dārza frēze

Dārza frēze jeb kultivators ir neaizstājams instruments augsnes irdināšanas, nezāļu apkarošanas, zālāja aerācijas, rindstarpu kopšanas un citos zemes darbos. Tā lieti noderēs mazāku un lielāku dārzu īpašniekiem, augkopjiem un kultūraugu audzētājiem, kā arī piemājas saimniecībām un zemkopjiem. Dārza frēze ievērojami atvieglos zemes darbus, vienlaikus saudzējot muguru. Ja ir nepieciešama laba dārza frēze, to var atrast meža un dārza tehnikas un darbarīku veikalos "DM Tehnika" Rīgā. "DM Tehnika" ir ļoti plašs dārza frēžu sortiments, kas apmierinās jebkura, pat prasīgākā klienta, vajadzības. Piedāvājumā ir divu veidu dārza frēzes – benzīna un elektriskās –, kā arī tām atbilstošais papildu aprīkojums – piekabes, riteņu komplekti, asmeņi, vagotāji, kapļi un citi piederumi. Lai neapjuktu "DM Tehnika" lielajā produktu klāstā, atsaucīgie un dārza, meža tehnikas un darbarīku jomā zinošie pārdevēji-konsultanti ar lielāko prieku palīdzēs atrast jūsu vajadzībām atbilstošāko produktu.

Lasiet vairāk: www.zalesplavejs.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)