Banner 980x90

Saeimas vēlēšanās startē desmit deputātu kandidāti no Gulbenes novada

Otrdien, 5.augustā, noslēdzās deputātu kandidātu sarakstu iesniegšana 12.Saeimas vēlēšanām, kas norisināsies šī gada 4.oktobrī. 13 kandidātu sarakstos kopumā pieteikti 1156 deputātu kandidāti, desmit no tiem kā savu dzīvesvietu norādījuši Gulbenes novadu.
Deputātu kandidāti no Gulbenes novada pārstāv tādas partijas un partiju apvienības kā "VIENOTĪBA", Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!" - "Tēvzemei un Brīvībai/LNNK", Zaļo un Zemnieku savienību, "Politiskā partiju izaugsme", No sirds Latvijai, kā arī Latvijas Reģionu Apvienību.

Kā liecina Centrālās vēlēšanu komisijas mājas lapā ievietotā informācija, visvairāk 12.Saeimas vēlēšanu deputātu kandidāti pārstāv "Politiskā partiju izaugsme".

Šo partiju vēlēšanās pārstāv Gulbenes 3.PII Auseklītis pirmsskolas skolotāja Evita Paidere, Tirzas pamatskolas pedagogs Mārcis Rudzītis, Valkas pamatskolas un Gulbenes vidusskolas skolotāja Ingrīda Sebre, kā arī VUGD Vidzemes reģiona brigādes Valkas daļas Smiltenes posteņa komandieris Agnis Šumakovs.

Partiju "VIENOTĪBA" vēlēšanās pārstāv Gulbenes novada domes izglītības, kultūras un sporta nodaļas vadītājs Arnis Šķēls, savukārt Nacionālo apvienību "Visu Latvijai!" - "Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" kandidāte ir novadniece Marika Berga.

Zaļo un Zamnieku savienības pārstāvji ir Gulbenes novada domes deputāts Gunārs Ciglis un VUGD Gulbenes daļas komandieris Vijārs Griķis.

SIA "Revosa" izpilddirektors Guntars Driķis vēlēšanās piedalās kā partijas No sirds Latvijai pārstāvis, savukārt SIA "Datu apstrādes centrs" izpilddirektors Normunds Mazūrs vēlēšanās startē kā Latvijas Reģionu Apvienības pārstāvis. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)