Banner 980x90

Ražošanas uzņēmuma darbinieki ilgstoši realizējuši produkciju mantkārīgos nolūkos, radot vairāk nekā 10 000 eiro zaudējumus

Rīga, 23.apr., LETA. Aizdomās par piesavināšanos aizturēti trīs kāda ražošanas uzņēmuma darbinieki, kuri ilgstošā laika periodā realizējuši uzņēmuma produkciju mantkārīgos nolūkos, tam radot vairāk nekā 10 000 eiro zaudējumus, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Zane Vaskāne.

VP Vidzemes reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja Organizētās noziedzības un noziegumu ekonomikas jomā apkarošanas nodaļā šā gada aprīlī sāka kriminālprocesu par kāda Vidzemes ražošanas uzņēmuma saražotās produkcijas piesavināšanos un realizēšanu mantkārīgos nolūkos. Aizdomās par šo noziedzīgo nodarījumu aizturēti trīs uzņēmuma darbinieki.

Izmeklēšanas laikā policija noskaidroja, ka darbinieki ilgstoši piesavinājušies un pēc tam pārdevuši uzņēmuma produkciju fiziskām personām par samazinātu cenu. Uzņēmumam radīti materiālie zaudējumi vairāk kā 10 000 eiro apmērā. Pašlaik aizdomās turētajiem piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Kriminālprocess sākts pēc Krimināllikuma 179.panta otrās daļas par piesavināšanos, ja to izdarījusi personu grupa pēc iepriekšējas vienošanās. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas. Policija turpina izmeklēšanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)