Banner 980x90

 R.Sirmacis/A.Šimins nestartēs Gulbenē notiekošajā "Rally Sarma 2016"

Publicitātes foto/ Foto: Twitter.com/R.Sirmacis/A.Šimins
Publicitātes foto/ Foto: Twitter.com/R.Sirmacis/A.Šimins

Rallija ekipāža Ralfs Sirmacis/Artūrs Šimins tomēr nepiedalīsies šīs nedēļas nogalē plānotajās sacensībās "Sarma 2016", pilsētas informācijas portālam Gulbene24.lv ziņoja  "Sports Racing Technologies" (SRT) sabiedrisko attiecību speciāliste Sanita Pelēķe

SRT vadītājs Ģirts Krūzmanis: "Pēc testiem Igaunijā automašīnas dzinējam tika konstatētas novirzes no normas, kuras lai novērstu, nepieciešams ilgāks laiks. Rezultātā tika pieņemts lēmums rallijā "Sarma 2016" nestartēt."

Tāpat Artūrs Šimins piebilst: "SRT mums piedāvāja risinājumu - dzinēju nomainīt, bet, tik īsā laikā to izdarot, vairākas reizes sadārdzinātu mūsu izmaksas. Tāpēc pieņēmām lēmumu tomēr rallijā "Sarma 2016" nestartēt, bet aizvadīt kādus apjomīgus treniņus vai pirms "Rally Liepāja" startēt kādā citā rallijā Baltijā. Esmu sarūgtināts, jo, startējot "Sarma", tā būtu lieliska iespēja pirms ERC paspēkoties ar citām R5 automašīnām. Protams, varējām startēt ar citu mašīnu, bet treneris I.Caune ieteica nejaukt citas pilnpiedzinas ar R5 auto. Šis ir atgādinājums pašiem, ka rallijs ir tehnisks sporta veids."

"Škoda Baltic Motorsport" ekipāža R.Sirmacis/A.Šimins šogad plāno startēt piecos Eiropas rallija čempionāta posmos - Latvijā, Grieķijā, Portugālē, Igaunijā un Kiprā. Pirmais ERC posms notiks 6. un 7. februārī Liepājas un Kuldīgas apkaimē.

"Sports Racing Technologies" klubu un "Škoda Baltic Motorsport" komandu atbalsta - energofirma "Jauda", "Inter Cars" "Energokomplekss", "Kaļķu vārti", "A.K.7", "Live Riga", "Vingruma klubs", "Liqui Moli", "Suspension Laboratory".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)