Banner 980x90

Profesionāli zobārsti un draudzīgas zobārstniecības cenas vienuviet

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Skaists smaids sniedz pārliecību, un cilvēku, kurš daudz smaida, pamana uzreiz. Diemžēl arī problēmas ar zobiem noslēpt ir ļoti grūti. Lai novērstu mutes dobuma slimības un ātri diagnosticētu to pirmās pazīmes, zobārsts ir jāapmeklē divas reizes gadā. Teorētiski šo noteikumu zina visi, taču ne katram izdodas tam sekot. 

Augstas zobārstniecības cenas ir viens no iemesliem, kāpēc dažkārt zobu veselību pamet novārtā. Par laimi, zobārstniecības klīnikas ir atradušas risinājumu, kas ļauj pacientiem parūpēties par savu veselību, neiztukšojot maciņu. Viena no iespējām ir doties uz klīniku "Dental Art". Šeit strādā zobārsti, ortodonti un zobu higiēnisti, kuri regulāri papildina savas zināšanas un prot atrisināt jebkuru ar zobiem un smaganām saistītu problēmu. Draudzīgas cenas, speciāli piedāvājumi un atlaides procedūrām palīdzēs ietaupīt, nekaitējot ārstniecības kvalitātei.

Pieejama zobārstniecība līzingā
Lai kvalificēta zobārstniecība būtu pieejama ikvienam, "Dental Art" sadarbībā ar uzņēmumiem "InCREDIT Group" un "LATEKO līzings" piedāvā zobu ārstēšanu kredītā. Pat, ja zobārstniecības cenas nav zemas, līzings palīdzēs sadalīt maksājumu nelielās daļās. Zobārstniecības līzingam ir šādas priekšrocības:
- aizdevuma summa var būt no 50 līdz 5000 eiro;
- pirmā iemaksa ir 0 eiro;
- kredītu var noformēt "Dental Art" klīnikā, kā arī "InCREDIT Group" un "LATEKO līzings" birojos;
- ikmēneša maksājumu un atmaksas termiņu nosakāt Jūs pats.

Dental Art speciālisti atgādina, ka nevajadzētu taupīt uz veselības un aicina neatlikt vizīti zobārstniecības klīnikā. Ja izvēlēsieties ārstēt zobus līzingā, neliels ikmēneša maksājums ļaus segt rēķinu Jums pieejamākā veidā. 

Plašs pakalpojumu klāsts un godīga attieksme
Visas ar zobiem saistītās problēmas ir iespējams atrisināt "Dental Art" klīnikā. Pēc apskates un konsultācijas zobārsts Jums ieteiks kādu no šiem ārstēšanas veidiem vai to kombināciju:
- zobu higiēna un balināšana;
- zobu plombēšana, protezēšana, implantācija;
- žokļa, smaganu un nepareiza sakodiena ārstēšana.

"Dental Art" aprēķina pilnu pakalpojumu cenu pirms ārstēšanas uzsākšanas. Saņemot rēķinu, varat būt pārliecināts par tā caurspīdīgumu un saprotamību.

Ja Jums ir vienlīdz svarīgi profesionāli ārsti, laipna apkalpošana un adekvātas zobārstniecības cenas, ienāciet www.dentalart.lv un iepazīstieties tuvāk ar klīnikas personālu un pakalpojumiem. Piesakieties vizītei tiešsaistē vai zvaniet pa tālruni + 371 67278933 vai +371 29207418. Parūpējieties par savu zobu veselību un skaistumu, lai smaidītu pārliecināti!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)