Banner 980x90

"Madonas Būve" izkļuvusi no zaudējumiem

SIA "Madonas Būve" iepriekšējā pārskata periodā izkļuvusi no zaudējumiem un periods noslēgts ar peļņu 26 601 lata apmērā, liecina Firmas.lv informācija par pagājušo pārskata gadu, kas ilga no 2011.gada 1.oktobra, līdz 2012.gada 30.septembrim.

"Madonas Būves" zaudējumu apmērs ieprieksējā periodā bija 132 594 lati, savukārt vēl iepriekš pārskata periods noslēgts ar 227 516 latu peļņu.

Uzņēmums pagājušajā pārskata periodā apgrozīja 1 395 578 latus, savukārt iepriekš apgrozīti 845 303 lati.

Kā teikts uzņēmums vadības ziņojumā, "Madonas Būve" ieņem stabilu vietu celtniecības pakalpojumu sniegšanā Latvijas Republikā un uzņēmums ir konkurētspējīgs.

Uzņēmuma vadība uzskata, ka galvenais mērķis ir turpināt darbību turpmākajos gados un turpināt iesākto specializāciju vispārējo ēku būvniecībā un rekonstrukcijā, kā arī piedāvāt jaunus pakalpojumu veidus.

Apzinoties būvniecības apjomu samazināšanos, kas saistīta ar šī brīža valsts ekonomisko situāciju, uzņēmums turpinās veikt investīcijas darbinieku profesionālajai izaugsmei, lai arī turpmāk spētu būt konkurētspējīgs būvniecības pakalpojumu sniegšanas tirgū, norādīts vadības ziņojumā.

Kā liecina Firmas.lv informācija, uzņēmums reģistrēts 1999.gada 8.martā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 116 000 latu.

"Madonas Būves" īpašnieki ir Arvīds Apfelbaums (66%) un Oskars Janovičs (34%).

Pēc Madona24.lv informācijas, "Madonas Būve" strādā celtniecības un remontdarbu nozarē un atrodas Madonas novada Lazdonā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)