Banner 980x90

Līdz martam biļetes uz "Latvija līgo Druvienas Silmačos" nopērkamas lētāk

Ikviens ir aicināts svinēt vasaras saulgriežus pasākumā "Latvija līgo Druvienas Silmačos", kas norisināsies 23.jūnijā Gulbenes novada Druvienas pagasta Silmačos. 

Kā pilsētas informācijas portāls Gulbene24.lv uzzināja Gulbenes novada pašvaldībā, līdz otrdienai, 1.martam biļetes uz pasākumu būs nopērkamas lētāk – 7, 10, 20 eiro. Pēc tam – 10 eiro, 15 eiro, 25 eiro.

Bērniem līdz septiņu gadu vecumam ieeja uz pasākumu ir bez maksas. Biļetes nopērkamas "Biļešu Paradīzes" tirdzniecības vietās (Gulbenē – Ābeļu ielā 2) un internetā www.bilesuparadize.lv, pasākumu meklētājā ievadot vārdus "Latvija līgo Druvienas "Silmačos".

Svētku galvenais notikums būs Latvijas Nacionālā teātra izrādes "Skroderdienas "Silmačos" atkal atgriešanās uz Silmaču brīvdabas estrādes skatuves. Šogad aprit 30 gadi kopš Latvijas Nacionālais teātris pirmo reizi brīvdabā Druvienā spēlēja "Skroderdienas "Silmačos". Savukārt pēdējo reizi Nacionālais teātris ar izrādi Druvienā viesojās 1991.gadā.

Lustēšanās sāksies jau no plkst.15.00, kad varēs iepirkties Vislatvijas Zāļu tirgū, piedalīties latviskās Līgo dienas radošajās darbnīcās – siet sieru, pīt vainagus, mācīties Līgo dančus un dziesmas. Izrādes sākums plkst.19.00.

Pēc izrādes Līgo nakts un Jāņu rīta danči kopā ar grupām "ElektroFolk", "Auļi" un "Dārdi".

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)