Banner 980x90

KNAB soda Gulbenes mēru par pašvaldības transportlīdzekļa izmantošanu privātām vajadzībām

Rīga, 26.aug., LETA. Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) piemērojis 100 eiro naudas sodu Gulbenes novada domes priekšsēdētājam Normundam Audzišam (ZZS) par pašvaldības transportlīdzekļa izmantošanu privātajām vajadzībām, liecina informācija KNAB mājaslapā.

Audzišs lietojis Gulbenes novada pašvaldības īpašumā esošo transportlīdzekli privātajām vajadzībām un turējis transportlīdzekli ārpus darba laika vai darba pienākumu pildīšanas stāvvietās, kas nav paredzētas Gulbenes novada domes ārkārtas sēdes protokolā.

Šādi viņš pārkāpis Publiskas personas finanšu līdzekļu un mantas izšķērdēšanas novēršanas likumu, Gulbenes novada domes noteikumus par autotransporta izmantošanu Gulbenes novada pašvaldībā, atzinis KNAB.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)