Banner 980x90

Izvēlētais datorpreču izplatītājs atbalstīs Jūs ilgtermiņā

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Jūs vēlaties dibināt uzņēmumu, kas lielākoties darbosies digitālajā vidē? Iespējams Jūs pārstāvat kādu universitāti, kas plāno veikt datortehnikas un vienotās tīklu sistēmas uzlabojumus vai pilnīgu nomaiņu uz mūsdienīgām ierīcēm. Vai varbūt Jūs jau šobrīd vadāt strauji augošu interneta veikalu, kam ir nepieciešams jaudīgāks serveru aprīkojums, lai ikdienā apkalpotu ar vien vairāk potenciālo un esošo klientu? 

Jebkurā no tamlīdzīgām situācijām Jums ir vajadzīgs uzticams datorpreču izplatītājs, kas nodrošinās pašas būtiskākās vajadzības:
- operatīvu pasūtījumu noformēšanu un izvēlētās tehnikas piegādi;
- plašu produkcijas klāstu, kas būs gan norādīts katalogā, gan arī faktiski pieejams noliktavas krājumos;
- individuālu pieeju, lai Jūsu vēlamais pasūtījums būtu pēc iespējas ekonomiskāks, tajā pašā laikā saglabājot teicamu kvalitāti ikvienai pasūtījumā iekļautai pozīcijai;
- ne tikai preču pārdošanu par patīkamām cenām, bet arī vienmēr pieejamu klientu atbalstu gadījumos, kad rodas jautājumi vai arī nepieciešamība izmantot garantiju.

Kāpēc šie faktori ir svarīgi? 
Serveru, tīklu un cits datoru tehnikas aprīkojums ir daudzveidīgu sīku detaļu kopums, kur visi vadi, shēmas un čipi mijiedarbojas viens ar otru, un tos vada vēl sarežģītāka programmatūra. Tātad simtiem niecīgu procesu, kas traucējumu gadījumā var traucēt Jūsu darbu.

Mieru, tikai mieru
Pateicoties mūsdienu viedajiem tehnoloģiju risinājumiem, nav īpaši jāuztraucas par iespējamām kļūmēm. Tomēr pat atzītāko ražotāju produkcijai ir savs varbūtības koeficients attiecībā pret iespējamiem sarežģījumiem. Tos veikli novērsīs profesionāls datorpreču izplatītājs, vai ne?

IT.LV palīdzēs realizēt un uzturēt Jūsu projektus
Kas ir IT.LV? Tas ir datorpreču izplatītājs ar vienu no lielākajiem datortehnikas preču klāstiem Baltijas valstīs. Sadarbojoties ar šo uzņēmumu, Jūs saņemsiet
- pieredzējušu informācijas tehnoloģiju speciālistu konsultācijas;
- pasaulē pazīstamāko zīmolu oriģinālprodukciju, kā arī atjaunotu tehniku ar īpašiem garantijas nosacījumiem;
- elastīgu komplektācijas un cenu veidošanas sistēmu;
- efektīvus problēmsituāciju risinājumus un citas privilēģijas.

Ja arī Jums ir svarīgi, lai plānotais projekts izdotos sekmīgi un Jums būtu pārliecība, ka uzstādītās serveru un tīklu sistēmas funkcionēs ilgtermiņā, tad vērsieties pie uzņēmuma IT.LV pārstāvjiem! Sazināties ir iespējams gan telefoniski, gan e-pastā, gan arī tiekoties klātienē.

IT.LV kontaktinformācija:
- adrese: Vienības gatve 109, Rīga;
- tālruņa numuri 25404044 un 66155515;
- e-pasta adrese: info@it.lv;
- mājaslapa it.lv.

Sazinieties ar IT.LV jau šodien, lai noskaidrotu visu nepieciešamo informāciju tālākai projekta attīstībai!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)