Banner 980x90

Gulbeniešus aicina pieteikties brīvprātīgajam darbam vasarā

Sigulda24.lv
Sigulda24.lv
Jauniešu centrs "Bāze" un Gulbenes novada dome aicina Gulbenes novada iedzīvotājus bez vecuma ierobežojuma uz tikšanos par brīvprātīgā darba iespējām vasarā, pilsētas informācijas portāls Gulbene24.lv uzzināja Gulbenes novada pašvaldībā. 

Tikšanās notiks ceturtdien, 19.maijā plkst.17.00 Gulbenes novada jauniešu centra "Bāze" semināru telpā ikviens varēs izvēlēties sev interesantāko brīvprātīgā darba piedāvājumu, gūstot jaunu pieredzi, iespaidus un draugus jau šovasar.

Papildus tam brīvprātīgajiem tiek nodrošināta:

* ieeja lielajos novada pasākumos bez maksas;
* garu darba stundu gadījumā garšīga ēdināšana;
* nostrādājot 60 brīvprātīgā darba stundas, būs iespēja iegūt domes izsniegtu sertifikātu, kas apliecina iegūtās zināšanas un prasmes;
* iespēja piedalīties brīvprātīgo saliedēšanas pasākumā - braucienā uz Dabas koncertzāli Rēzeknes pusē;
* un, protams, gada otrajā pusē lielais brīvprātīgo godināšanas pasākums.

Interesentus, kuri plāno apmeklēt tikšanos, aicina pieteikties, rakstot uz e-pastu ilze.vanaga@gulbene.lv. Tiem, kuri nevar apmeklēt tikšanos, bet vēlas veikt brīvprātīgo darbu vasarā, tiks nosūtīts piedāvājums elektroniski.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)