Banner 980x90

Gulbenes pilsētas svētkos varēs lustēties jau jūlijā

Šogad Gulbenes pilsētas svētku nosaukums iet roku rokā ar pilsētas saukli "Pilsēta ar spārniem". Organizatoru komanda rūpējas par to, lai laikā no 24. līdz 27.jūlijam, kad paredzēta svētku svinēšana, to apmeklētājiem tiktu piedāvātas dažādas aktivitātes.
Kā pilsētas informācijas portālu Gulbene24.lv informēja Gulbenes novada sabiedrisko attiecību speciāliste Gunta Krevica, 24.jūlijā Gulbenes evaņģēliski luteriskajā baznīcā norisināsies pilsētas svētku ieskaņas koncerts, kurā varēs baudīt kontrtenora Sergeja Jēgera dziedājumu un ērģelnieces Diānas Jaunzemes mūziku.

25.jūlijā, Jauniešu dienā, grožus savās rokās ņems biedrība "Gulces Gēns", kad laukumā pie Gulbenes kultūras centra visas dienas garumā būs iespēja vērot ielu futbola, basketbola, florbola finālturnīrus, kā arī ielu vingrotāju un skeitparka sporta veidu paraugdemonstrējumi. Par mūziku rūpēsies DJ Elvis Kozlovskis. Šīs pašas dienas vakarā, laukumā pie jauniešu centra "Bāze", koncertēs grupas "Double Faced Eels", "The Quinters" un DJ Richy (Ritvars Ginevičs). Ieeja uz koncertu/ballīti 2 Eur.

Tie, kas vēlēsies vakaru pavadīt mierīgākā gaisotnē, pilsētā būs izveidoti kino punkti, kuros būs skatāmas dažādas filmas un multfilmas.

26.jūlijs iesāksies ar pludmales volejbola sacensībām Gulbenes stadionā un amatnieku/mājražotāju svētkiem Vecgulbenes muižas parkā. Piecās radošajās darbnīcās interesentiem būs iespēja aktīvi pavadīt laiku, kā arī iegādāties sev tīkamas lietas. Būs arī grupu "Iļģi", "Dārdi" un folkloras kopas "Pērlis" muzikālie priekšnesumi.

Kopā ar raidījuma "Kas te? Es te!" varoņiem svinēsim Bērnu rītu un vērosim mazuļu gājienu, bet Gulbenes stadionā līdzi jutīsim V.Kazāka piemiņas kausa sacensību soļotājiem un pludmales volejbolistiem.

Savukārt vakarā Gulbenes stadionā visi laipni aicināti Gulbenes stadionā apmeklēt koncertprogrammu "Gadalaiki", kurā skanēs pasaulslavenas dziesmas, balādes, ārijas, dueti, mūziklu skaņdarbi, džeza, popmūzikas un rokmūzikas hiti, operzvaigznes Sonoras Vaices, populārās dziedātājas Anmary, jaunā un daudzsološā "Spēlmaņu nakts" balvas laureāta Daumanta Kalniņa un visiem pazīstamā dziedātāja Andra Ērgļa izpildījumā. Koncerts ir papildināts ar neaizmirstamiem specefektiem, kas izvedīs skatītāju cauri visiem četriem gadalaikiem, ne tikai iztēlē, bet arī ļaujot uz skatuves ieraudzīt visu četru gadalaiku burvību un raksturojošos elementus: sniegu, ledu, ūdeni, rudens vējus un viesuļvētras, kā arī izdzīvot neaizmirstamus emocionālus mirkļus. Ieeja uz koncertu un balli 5 Eur, tikai uz balli – 3 Eur.

27.jūlijā kapusvētki Gulbenes Vecajos kapos un Tanslavu (Jaunajos) kapos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)