Banner 980x90

Gulbenes novada Valsts ģimnāzijas stadionā vētras radītos zaudējumus 3775 eiro segs apdrošinātāji

Rīga, 27.aug., LETA. Gulbenes novada Valsts ģimnāzijas stadionā vētras radītos zaudējumus 3775 eiro segs apdrošinātāji, aģentūru LETA informēja Gulbenes novada pašvaldības vecākā sabiedrisko attiecību speciāliste Gunta Kalmane.

Vētras, kas 6.jūlijā Gulbenē gāza kokus kapsētā un izpostīja disku mešanas sektoru Gulbenes novada valsts ģimnāzijas stadionā, postījumi ir teju novērsti. Izgāztie koki tika savākti uzreiz pēc vētras, to paveica Gulbenes labiekārtošanas iestāde saviem spēkiem.

Ievērojamāki postījumi bija Gulbenes novada valsts ģimnāzijas stadionā - sabojāts disku mešanas sektors, stadiona tribīņu jumts un logi. Kopējie zaudējumi stadionā ir 3775 eiro, ko segs apdrošinātāji, sacīja Kalmane.

Jau ziņots, ka Gulbenē 6.jūlijā negaisa laikā daudzviet vējš gāza kokus un lauza zarus. Trīs līdz četrās vietās koki bija aizšķērsojuši ceļu. Arī Gulbenes kapos vējš lauzis bērzus, izmētājis to zarus.

Gulbenes novada domes priekšsēdētājs Normunds Audzišs (ZZS) tolaik stāstīja, ka vējš izgāzis piecus līdz sešus metāla stabus stadiona disku mešanas sektorā. Spēcīgā negaisa brīdī tajā bijušas paredzētas Latvijas vieglatlētikas sacensības veterāniem.

Vēl novadā kādam šķūnim norauts jumts, vairākām ēkām no jumtiem atrauti šīferi.

Cilvēki cietuši nav, viņš uzsvēra.

Audzišs arī sacīja, ka visi dienesti, tai skaitā Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests, VAS "Latvijas valsts ceļi" un pilsētas labiekārtošanas dienests, strādājuši operatīvi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)