Banner 980x90

Gulbenes novada dome Stāķu pirmsskolas izglītības iestādes apkārtnes labiekārtošanai nodrošinās 148 000 eiro finansējumu

Rīga, 11.dec., LETA. Gulbenes novada domes deputāti atbalstījuši finansējuma piešķiršanu Stāķu pirmsskolas izglītības iestādes apkārtnes labiekārtošanai.

Labiekārtošanas būvdarbu un būvuzraudzības realizācijai pašvaldība nodrošinās nepieciešamo finansējumu 147 967 eiro apmērā.

Finansējums tiks nodrošināts no pašvaldības budžeta līdzekļiem un ņemot aizņēmumu Valsts kasē.

Pašvaldības izsludinātajā iepirkumā par Stāķu pirmsskolas izglītības iestādes apkārtnes labiekārtošanu saņemti trīs piedāvājumi un visi finanšu piedāvājumi būvniecības darbiem pārsniedza sākotnēji plānotās izmaksas.

Iepirkuma komisija par uzvarētāju iepirkumā atzinusi SIA "Siltumkomforts" piedāvājumu ar līgumcenu 119 889 eiro, neieskaitot pievienotās vērtības nodokli.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka uzņēmuma "Siltumkomforts" pamatkapitāls ir 66 874 eiro. Uzņēmums 2017.gadā apgrozījis 518 036 eiro un nopelnījis 6243 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)