Banner 980x90

Gulbenes novada dome izsolīs četrus īpašumus

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ceturtdien Gulbenes novada dome trīs īpašumiem - "Pamatiem 1", "Palienai 1" un īpašumam Litenes ielā 39A - rīkos atkārtoto izsoli, savukārt pirmo reizi izsolīs īpašumu "Gatves 1", vēsta informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Plkst.10.00 Gulbenes novada domē plānots izsolīt īpašumu "Pamati 1", kas atrodas Jaungulbenes pagastā. Īpašums sastāv no zemes 1,133 ha platībā un uz tās esošajām ēkām - bijušās sociālās aprūpes centra ēkas, bijušās ambulances ēkas, pagraba un šķūņa. Izsolāmās mantas nosacītā cena ir 8800 eiro, nodrošinājums - 880 eiro.

Otro atklāto mutisko izsoli 15.oktobrī plkst.10.20 pašvaldība organizēs īpašumam, kas atrodas Gulbenē, Litenes ielā 39A. Īpašums sastāv no zemes 1,3674 ha platībā. Izsolāmā īpašuma nosacītā cena ir 14 400 eiro, nodrošinājums - 1440 eiro.

Tajā pašā dienā plkst.10.40 pašvaldība plāno izsolīt īpašumu "Paliena 1", kas atrodas Strados. Īpašums sastāv no trīsistabu dzīvokļa 53,8 m2 platībā. Izsolāmās mantas nosacītā cena ir 2240 eiro, nodrošinājums - 224 eiro.

Samaksa par iepriekš minētajiem nekustamajiem īpašumiem veicama divu nedēļu laikā no izsoles.

Savukārt plkst.11.00 Gulbenes novada dome rīkos pirmo atklāto mutisko izsoli ar augšupejošu soli nekustamajam īpašumam "Gatves 1", kas atrodas Druvienā. Īpašums sastāv no trīsistabu dzīvokļa 75 m2 platībā. Izsolāmās mantas nosacītā cena ir 2800 eiro, nodrošinājums - 280 eiro. Objektu iespējams iegādāties ar tūlītēju samaksu vai slēdzot nomaksas pirkuma līgumu uz laiku līdz pieciem gadiem.

Iepazīties ar izsoles noteikumiem un iesniegt pieteikumu par piedalīšanos izsolē, līdzi ņemot izsoles noteikumos nosauktos dokumentus, iespējams Gulbenes novada domē katru darbadienu no plkst.9.00 līdz plkst.16.00 līdz 13.oktobra plkst.15.00. Šajā pašā laikā izsolāmos īpašumus ir iespējams arī apskatīt. Nodrošinājums iemaksājams Gulbenes novada domes kontā pirms pieteikuma iesniegšanas par piedalīšanos izsolē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)