Banner 980x90

Gulbenē vienlaikus notiks sacensības gan spēka trīscīņā, gan svaru stieņa spiešanā guļus bez ekipējuma

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Sestdien, 19.septembrī, "Gulbenes K.S.P." sporta klubs aicina sportistus no Gulbenes un no citiem novadiem piedalīties Gulbenes novada atklātajā čempionātā spēka trīscīņā un svaru stieņa spiešanā guļus bez ekipējuma.

Sacensības notiks Gulbenes sporta centra zālē, Skolas ielā 12a. Līdz ar septembra iestāšanos arī pauerliftinga rudens sezona ir sākusies.

Sportisti cītīgi gatavojas gan Latvijas Kausa posmu sacensībām, gan arī Latvijas čempionātiem šī gada novembrī un decembrī. Gulbenes atklātais čempionāts spēka trīscīņā un svaru stieņa spiešanā guļus bez ekipējuma būs lieliska iespēja sportistiem jau septembrī novērtēt savus spēkus pēc vasaras atpūtas, kā arī apzināt nepieciešamās izmaiņas treniņu programmā.

Atklātās spēka trīscīņas sacensības šajā sezonā vēl notiks tikai novembrī Siguldā, kur norisināsies Latvijas čempionāts spēka trīscīņā bez ekipējuma, un decembrī Jēkabpils novada čempionātā spēka trīscīņā ar ekipējumu. Latvijas Pauerliftinga federācija aicina sportistus izmantot "Gulbenes K.S.P." piedāvāto iespēju jau septembrī sacensties trīs kustībās – pietupienos ar svaru stieni uz pleciem, svaru stieņa spiešanā guļus un svaru stieņa vilkmē no zemes. Pārējie sportisti, kuri labprātāk sacenšas tikai vienā kustībā, Gulbenē varēs spēkus izmēģināt svaru stieņa spiešanā guļus.

No plkst.8.30 līdz plkst.10.00 notiks dalībnieku reģistrēšanās un svēršanās, nosakot svara kategoriju, bet plkst.10.15 sacensību sākums.

Sacensību dalībnieku pieteikumi ir gaidīti līdz 17.septembrim interneta vietnē http://piedalies.sp.lv/. Sacensību nolikums ir pieejams: http://piedalies.sp.lv/lv/gulbenes-atklatais-cempionats-speka-triscina-2015 Sacensību mērķis ir piesaistīt jaunus spēka trīscīņas atlētus no Gulbenes novada, paplašināt Gulbenes novada spēka atlētu aktivitātes, popularizēt veselīgu un aktīvu dzīvesveidu, iepazīstināt novada iedzīvotājus ar spēka trīscīņas sporta veidu, kā arī radīt motivāciju turpmākajiem treniņiem šī sporta veida iesācējiem.

Sacensību laikā tiks noskaidroti Gulbenes novada labākie atlēti un veidota izlase startam Latvijas čempionātos. Gulbenes pilsētas atklāto čempionātu spēka trīscīņā un svaru stieņa spiešanā guļus bez ekipējuma organizē biedrība "Gulbenes K.S.P." sporta klubs sadarbībā ar Gulbenes sporta centru un Latvijas Pauerliftinga federāciju.

Sacensības atbalsta Latvijas Sporta federāciju padome, Izglītības un zinātnes ministrija, Gulbenes novada dome, laikraksts "Dzirkstele", Dizaina un mākslas studija "Sfēra", http://www.gigants.lv/, un interneta veikals http://veikals.sp.lv/.


Informāciju sagatavoja:
Baiba Norberte
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Latvijas Pauerliftinga federācija
Biedrība Spēka Pasaule www.sp.lv, www.powerliftings.lv e-pasts: sab@sp.lv, mob.tālr.: +371 287 52 793

Papildu informācijai:
Aigars Cīrulis
Biedrība "Gulbenes K.S.P." sporta klubs
e-pasts: aigars128@inbox.lv, mob.tālr. +371 264 30 455

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)