Banner 980x90

Gulbenē vēlas veidot biznesa inkubatoru; iedzīvotājus aicina izteikt viedokli par uzņēmējdarbību

Foto: MTI/LETA
Foto: MTI/LETA
Latvijas reģionālo biznesa inkubatoru attīstībai laika posmā līdz 2023.gadam ir atvēlēti 25,76 miljoni eiro. Izveidojot biznesa inkubatoru Gulbenē, novada jaunajiem uzņēmējiem būs iespēja apgūt daļu no šīs summas, pilsētas informācijas portāls Gulbene24.lv uzzināja Gulbenes novada pašvaldībā.

Gulbenes novada pašvaldība aicina iedzīvotākis un uzņēmējus aizpildīt anketu un izteikt viedokli par uzņēmējdarbību Gulbenes novadā.

Ja anketu apkopojuma rezultāti spēs pierādīt ekonomisko pamatojumu un iedzīvotāju vēlmi aktivizēt uzņēmējdarbību, Latvijas investīciju un attīstības aģentūra izvērtēs biznesa inkubatora izveidi Gulbenes novadā, nodrošinot finansiālu un ekspertu atbalstu no 2016. līdz 2023.gadam.

Biznesa inkubācija ir unikāls un elastīgs komercdarbības attīstības process – infrastruktūras un personāla apvienojums, kas veidots, lai palīdzētu attīstīties jauniem un nelieliem komersantiem, atbalstot tos agrīnas attīstības stadijā ar ikdienas konsultācijām par vispārējiem komercdarbības jautājumiem, ekspertu konsultācijām, mentoru atbalstu, vidi (telpām) un grantu līdzfinansējumu līdz 100% apmērā komersantu darbības izmaksām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)