Banner 980x90

Gulbenē uzstāsies aktieris Kristaps Rasims

Foto: Lita Krone/ LETA
Foto: Lita Krone/ LETA

Muzikālais aktieris un televīzijas šova "Izkausies redzēts" uzvarētājs Kristaps Rasims sestdien, 5.martā atklās tūri pa Latvijas pilsētām, kuras laikā viņš skatītājus iepazīstinās ar savu jauno muzikālo monologu "Personības dalīšanās", aģentūru LETA informēja projekta sabiedrisko attiecību vadītāja Una Griškeviča.

Rasima muzikālais monologs "Personības dalīšanās" 8.martā notiks Ikšķiles tautas namā, 11.martā Riebiņu kultūras centrā, 17.martā Gulbenes kultūras centrā, 18.martā Rīgā, kultūras pilī "Ziemeļblāzma", 28.martā Balvu kultūras un atpūtas centrā, 1.aprīlī Līvānu novada kultūras centrā, 2.aprīlī Madonas kultūras namā, 8.aprīlī Ādažu kultūras centrā un 9.aprīlī "Cata" kultūras namā Cēsīs.

Rasima Latvijas tūre tiks atklāta ar koncertu Viesītes kultūras pilī.

Aktieris stāstīja, ka gaidāmie priekšnesumi būs savdabīgs "stand up", piedāvājot arī paša sacerētas miniatūras.

Jaunā projekta režisors ir Valdis Pavlovskis.

Rasims skatītāju mīlestību izpelnījās, televīzijas šovā "Izklausies redzēts" atdarinot Jezupu no Jāņa Streiča filmas "Limuzīns Jāņu nakts krāsā", grupas "The Prodigy" solistu un dziedātāju Džo Kokeru.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)