Banner 980x90

Gulbenē par kvadracikla un dīzeļdegvielas zādzību aizturētas divas personas

Rīga, 7.febr., LETA. Gulbenē par kvadracikla un dīzeļdegvielas zādzību aizturētas divas personas, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ilze Mote.

Viņa stāstīja, ka pirmdien tika saņemta informācija, ka Gulbenē notikusi zādzība, kuras laikā četras personas, iekļūstot garāžā, nozagušas kvadriciklu un 50 litrus dīzeļdegvielas.

Policija noskaidrojusi visas iesaistītās personas un divas no tām ir aizturētas - 1998.gadā dzimis vīrietis un 2000.gadā dzimusi sieviete.

Par notikušo sākts kriminālprocess. Par zādzību, ja tā izdarīta, iekļūstot dzīvoklī vai citā telpā, vai ja tā izdarīta no glabātavas, soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Tāpat šonedēļ Vecpiebalgas novada Inešu pagastā uzlauzts dzīvojamais vagons, no kura nozagti trīs jaucējkrāni un sabojātas divas izlietnes. Materiālie zaudējumi vērtējami 210 eiro apmērā.

Par notikušo sākts kriminālprocess.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)