Banner 980x90

Gulbenē notiks Valmieras Drāmas teātra viesizrāde "Romeo un Džuljeta" 

Publicitātes foto/ Foto: Matīss Markovskis
Publicitātes foto/ Foto: Matīss Markovskis
Trešdien, 6.aprīlī plkst.18.30 Gulbenes kultūras centrā notiks Valmieras Drāmas teātra viesizrāde "Romeo un Džuljeta", pilsētas informācijas portāls Gulbene24.lv uzzināja Gulbene novada pašvaldībā.

 

Lomās: Rihards Jakovels, Rūta Dišlere, Mārtiņš Liepa, Baiba Valante, Ingus Kniploks, Januss Johansons, Inga Apine, Aigars Apinis, Skaidrīte Putniņa, Arnolds Osis, Māris Bezmers, Kārlis Neimanis, Ģirts Rāviņš.

Šekspīra 450.jubilejas gadā Mārtiņš Eihe iestudē visu laiku slavenāko mīlasstāstu kā mūsdienām tuvinātu notikumu. Varoņi ir pusaudži, kas visasāk uztver netaisnību, visjūtīgāk reaģē uz ierobežojumiem, saredz pasauli tikai melnbaltu, bet tieši tāpēc ir pelnījuši, ka ar viņiem runā godīgi un ar cieņu.

Biļešu cena: 6, 8 un 10 eiro.

Biļetes pieejamas "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)