Banner 980x90

Gulbenē notiks grupas "Forte" 15 gadu jubilejas un atvadu tūres koncerts

Sestdien, 9.janvārī plkst.22.00 Gulbenes kultūras centrā notiks grupas "Forte" 15 gadu jubilejas un atvadu tūres koncerts, pilsētas informācijas portālu Gulbene24.lv informē organizatori.

Grupa "Forte" dibināta 2001.gadā, pastāvēšanas laikā izdevusi četrus studijas albumus un vairākas reizes nominēta mūzikas balvām. Par viņu lielākajiem hitiem uzskatāmas dziesmas: "Ģevuški", "Stereo vējš", "Pa ceļam vasara", "Laika upe", "Ja tu esi", "Tur tālumā" un citas.

Grupas sastāvs: Kaspars Maks - solists; Jānis Kļaviņš - taustiņinstrumenti, balss; Rolands Radionovs - horeogrāfija, dejas; Viktors Bartušs - horeogrāfija, dejas; Artūrs Bricis - dejas. Kā ģitārists skaņu ierakstu studijā un lielākajos koncertos piedalās Mārcis Auziņš.

Biļešu cena iepriekšpārdošanā - 4 eiro, pasākuma dienā - 5 eiro.

Biļetes iepriekšpārdošanā pieejamas "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)