Banner 980x90

Gulbenē izpostīti Jaunatnes parka soliņi

Rīga, 25.sept., LETA. Aizvadītajās brīvdienās ļaundari Gulbenē, Jaunatnes parkā, apgāzuši soliņus, vienu no tiem arī salaužot, aģentūrai LETA pastāstīja Gulbenes novada Pašvaldības policijas priekšnieks Mārtiņš Didrihsons-Linards.

Tāpat ļaundari uzdarbojušies citās pilsētas ielās, apgāžot atkritumu urnas.

Kā norāda pašvaldībā, šī nav pirmā reize, kad ļaundari izposta pilsētas vidi, tādēļ paredzēts, ka tuvākajā laikā pilsētā tiks paplašināts videonovērošanas tīkls.

Patlaban videonovērošanas kameras tiek uzstādītas pirmsskolas izglītības iestādēs Gulbenē.

Didrihsons-Linards minēja, ka policijai jau ir aizdomas par vainīgajām personām, taču iedzīvotāji aicināti dalīties ar informāciju, kas palīdzētu atklāt nekārtību cēlājus.

Pašvaldības policijas priekšnieks minēja, ka vainīgajām personām nācās pat krietni papūlēties, jo Jaunatnes parkā esošie soliņi nebūt nav no tiem vieglākajiem. Notikušais ir sīkais huligānisms un par to vainīgajai personai pienākas naudas sods no 70 eiro. Savukārt par salauzto soliņu iestājas atbildība par mantas bojāšanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)