Banner 980x90

Gaidāmas izmaiņas maršrutā Gulbene–Daukstes–Jaungulbene

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Sakarā ar Daukstes pamatskolas likvidāciju paredzēts veikts izmaiņas maršrutā Gulbene–Daukstes–Jaungulbene, nodrošinot iespēju skolēniem nokļūt citās izglītības iestādēs. Izmaiņas būs spēkā no šī 1.septembra, pilsētas informācijas portāls Gubene24.lv uzzināja Gulbenes novada pašvaldībā.

Turpmāk maršruta Gulbene–Daukstes–Jaungulbene autobuss no Jaungulbenes izbrauks 10 minūtes agrāk – plkst.7.20, līdz ar to mainīsies arī autobusa izbraukšanas laiki no citām pieturvietām. Tāpat izbraukšanas laiki no atsevišķām pieturām mainīsies autobusam, kas no Gulbenes autoostas izbrauc plkst.6.10.

Pasažierus aicina sekot līdzi maršruta tīkla izmaiņām interneta vietnē "www.1188.lv" vai jautājumu gadījumā vērsties SIA "Gulbenes autobuss", zvanot pa tālruni 64471070.

Autotransporta direkcija aicina iedzīvotājus izmantot sabiedriskā transporta pakalpojumus un ņemt biļetes par braucienu, atgādinot, ka ikviena reisa lietderība tiek mērīta pēc izsniegtā biļešu skaita.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)