Banner 980x90

Ērtas bērnu gultas ciešam miegam un saldiem sapņiem

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Veselīgs, netraucēts miegs naktī ir aktīvas un panākumiem bagātas dienas nosacījums. Īpaši svarīgi ir parūpēties par zīdaiņa labsajūtu nakts laikā, lai nodrošinātu bērnam vislabākos attīstības nosacījumus no pašas mazotnes. Bērnu gultas ir bērnistabas svarīgākais elements, jo dusot mazulis pavada lielu savas dzīves daļu. Bērnam paaugoties, gulta kļūst par nakts atpūtas vietu, taču pirmsskolas un sākumskolas vecuma bērni bieži vien guļ arī dienas laikā. Ērta, bērna augumam piemērota gulta ir nepieciešama ikvienā ģimenē, kur jau ir vai tiek gaidīts bērns.

Bērnu gultas dažādām prasībām un iespējām
Mēbeļu saloni ne vienmēr atrodas tuvu mājām, un dažkārt nav laika apmeklēt visus veikalus, lai iepazītos ar piedāvājumu. Iepirkšanās internetā ļaus Tev atrast visu nepieciešamo bērnistabai, nepametot mājas. Interneta veikals Xnet.lv piedāvā bērnu gultas no Latvijas un Eiropas ražotājiem, kas izmanto dabiskus materiālus un rūpējas par preču atbilstību drošības standartiem. Xnet.lv veikalā Tu vari iegādāties:
- klasiskas bērnu gultas – ražotas no koka plāksnēm, tās iederēsies jebkurā interjerā un kalpos ilgi. Stabila konstrukcija un ekoloģiskie izejmateriāli ir šo gultu lielākās priekšrocības. Ekonomiskākie varianti tiek ražoti no koka un MDF (ar līmi sapresētās koksnes daļiņas) plātņu kombinācijas;
- divstāvu gultas – labs, ergonomisks risinājums ģimenēm, kur aug divi viena vecuma bērni. Šāda gulta iepriecinās bērnus katru vakaru, jo kāpšana augšup būs īsts piedzīvojums. Dažus modeļus var samontēt kā divas atsevišķas gultas;
- zīdaiņu gultas – ņemot vērā to, cik ātri aug zīdainis, šādas gultas var palielināt un pielāgot bērna garumam, neiegādājoties jaunu gultu katru pusgadu. Dažas zīdaiņu gultas var pārvērst par gultām vecākiem bērniem, izņemot redeles;
- gultas dažādās formās – košākai bērnu istabai reizēm izvēlas nestandarta mēbeles. Gulta lidmašīnas vai futbola vārtu formā katru vakaru dāvās bērnam aizraujošus sapņus un kļūs par viņa iecienītāko atpūtas vietu.

Izvēlies ērtāku piegādes un apmaksas variantu
Iepirkties Xnet.lv ir viegli – noformēt pasūtījumu var pāris minūšu laikā, ar vai bez reģistrācijas mājaslapā. Izmanto Xnet.lv, lai ietaupītu laiku un iegādātos mēbeles par izdevīgām cenām! Pasūtītās bērnu gultas un citas preces Tu vari saņemt:
- veikala birojā bez maksas;
- speciālā saņemšanas punktā;
- savās mājās.

Ienāc www.xnet.lv un uzzini sīkāku informāciju par preču apmaksu un piegādi. Parūpējies par savu bērnu veselību un nodrošini viņiem labu miegu ar Xnet.lv bērnu gultām!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)