Banner 980x90

"Ērgļu slimnīca" atsāk strādāt ar peļņu

SIA "Ērgļu slimnīca" 2012.gadā atsākusi strādāt ar peļņu un gads noslēgts ar peļņu 4980 latu apmērā, liecina Firmas.lv informācija.

"Ērgļu slimnīcas"  zaudējumu apmērs 2011.gadā bija 2844 lati, savukārt 2010.gadā zaudējumu apmērs bija 21 695 lati.

 src=
 src=


Uzņēmums 2012.gadā apgrozījis 143 431 latu, savukārt 2011.gadā apgrozīts 127 451 lats.

Kā liecina informācija uzņēmuma vadības ziņojumā, "Ērgļu slimnīcas" saimnieciskās darbības mērķis ir sniegt veselības un sociālās aprūpes pakalpojumus Ērgļu novada iedzīvotājiem, kurā ietilpst Ērgļu, Jumurdas, Sausnējas pagasti, kā arī blakus esošo Vestienas un Mazozolu pagastu iedzīvotājiem.

Lai veiktu sekmīgu saimniecisko darbību un nodrošinātu medicīnisko pakalpojumu pieejamību iedzīvotājiem, papildus sniegtajiem ambulatorajiem pakalpojumiem 2012.gadā tika turpināta mājas aprūpes , dienas stacionāra un īslaicīgas sociālās aprūpes pakalpojumu sniegšana.

2012.gadā pakāpeniski samazinājās papildus samaksa ārstniecības iestādei no valsts budžeta apakšprogrammas "Sociālās drošības tīkla stratēģijas pasākumu īstenošana" līdzekļiem, bet pakāpeniski pieauga finansējuma apjoms sekundārās ambulatorās veselības aprūpes sniegto pakalpojumu apmaksai un primārās veselības aprūpes pakalpojumiem - veselības aprūpe mājās.

Medicīnisko un sociālās aprūpes pakalpojumu sniegšanas struktūrā izmaiņas 2013.gadā nav plānotas.

Kā liecina Firmas.lv informācija, uzņēmums reģistrēts 1996.gada 2.maijā. Pamatkapitāla apmērs ir 114 110 lati.

"Ērgļu slimnīcas" īpašnieks ir Ērgļu novada pašvaldība.

Pēc Madona24.lv informācijas, "Ērgļu slimnīca" nodarbojas ar veselības aprūpes pakalpojumu sniegšanu un atrodas Madonas novadā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)