Banner 980x90

"Dimdiņi" piedalās privāto preču zīmju ražotāju izstādē Amsterdamā

Latvijas pārtikas un dzērienu ražotāji piedalās Eiropas nozīmīgākajā privāto preču zīmju izstādē "World of Private Label 2015", kas norisinās otrdien un trešdien Amsterdamā, Nīderlandē.

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūrā (LIAA) aģentūru LETA informēja, ka šogad izstādē piedalās rekordliels skaits ražotāju un organizāciju no Latvijas - produkciju privāto preču zīmju iepircējiem piedāvās 23 uzņēmumi no Latvijas.

Lielākā daļa no Latvijas dalībniekiem pārstāv zivrūpniecības nozari - "Brīvais vilnis", "Banga Ltd", "Gamma-A", "Jaunkrasts", "Karavela", "Kolumbija", "Piejūra", "Sabiedrība IMS", "AV Food" un Latvijas Zivrūpnieku savienība. Tāpat izstādē piedalās citu nozaru ražotāji - "Aloja-Starkelsen", "Balticovo", "Cido Grupa", "Dimdiņi", "Dobeles Dzirnavnieks", "Latvijas piens", "Rēzeknes gaļas kombināts", "Maiznīca Flora", "Milda KM", "Pernes L", "Sitno" un "Venden Mineral Water".

14 ražotāji no pārtikas industrijas izturēja atlasi piedāvāt produkciju Latvijas nacionālajā stendā, kuru organizē LIAA. Šis ir viens no lielākajiem Latvijas kopējiem stendiem ar plašu uzņēmumu pārstāvību, tāpēc šogad īpaši tika domāts par to, kā izcelt un parādīt Latvijas ražotāju pievilcību un gūt papildu atpazīstamību.

Izstādi un Latvijas stendu apmeklēs arī Latvijas vēstnieks Nīderlandē Māris Klišāns, atklājot Latvijas vēstniecības Nīderlandē organizēto pieņemšanu Latvijas paviljonā.

"World of Private Label" ir viena no Eiropas nozīmīgākajām izstādēm privāto preču zīmju sektorā, kur jau gandrīz 30.gadu pēc kārtas ražotāji tiekas ar mazumtirgotājiem no visas pasaules, piedāvājot savu produkciju.

Šogad izstādē ir 4000 stendi, to apmeklēs 10 000 apmeklētāju, kas galvenokārt ir iepircēji no 100 valstīm. Izstādi organizē "Private Label" ražotāju asociācija, kas ir lielākā šāda veida organizācija visā pasaulē, dibināta 1979.gadā, tai ir 4500 biedri.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)