Banner 980x90

Diennakts laikā pieķerti 15 dzērājšoferi un viens narkotikas lietojis autovadītājs

Rīga, 16.jūl., LETA. Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti 15 autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, un viens, kurš transportlīdzekli vadīja, būdams lietojis narkotiskās vielas, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Rīgas reģionā diennakts laikā pieķerti astoņi dzērājšoferi un viens narkotikas lietojušais autovadītājs, Zemgalē policisti apstādinājuši četrus dzērājšoferus, bet Kurzemē, Latgalē un Vidzemē - pa vienam.

Svētdien uz Latvijas ceļiem policisti noformējuši arī 166 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Visvairāk šādu protokolu - 44 - noformēti Rīgā un tās apkārtnē.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 433 protokolus, liecina VP apkopotā informācija.

Kā ziņots, diennakts laikā uz valsts autoceļiem reģistrēti 56 satiksmes negadījumi, 15 avārijās cietis kopskaitā 21 cilvēks, bet bojāgājušo nav.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)