Banner 980x90

Daukstes pamatskolas likvidācija jāpabeidz līdz šā gada astotajam jūlijam. 

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Ar Gulbenes novada domes aizvadītā gada 29.decembra sēdes lēmumu nolemts likvidēt Daukstes pamatskolu. Likvidācija jāpabeidz līdz 2016.gada 8.jūlijam, pilsētas informācijas portāls Gulbene24.lv noskaidroja Gulbenes novada pašvaldībā. 

Gulbenes novada domes izpilddirektorei līdz 2016.gada 1.aprīlim uzdots izveidot Daukstes pamatskolas likvidācijas komisiju, tajā iekļaujot Daukstes pamatskolas, Gulbenes novada pašvaldības administrācijas un Gulbenes novada Daukstu pagasta pārvaldes pārstāvjus. Likvidācijas komisijas pienākums ir līdz 2016.gada 8.jūlijam organizēt materiālo vērtību un finanšu līdzekļu inventarizāciju, nodrošināt arhīva un lietvedības nodošanu arhīvā, kā arī mantas un finanšu līdzekļu nodošanu Gulbenes novada pašvaldības administrācijai.

Daukstes pamatskolas direktorei līdz 2016.gada 8.janvārim par skolas likvidāciju uzdots informēt skolas darbiniekus un izglītojamo vecākus vai personas, kas viņus aizstāj.

Par atbilstošo dokumentu sagatavošanu un iesniegšanu Izglītības un zinātnes ministrijā, kā arī Izglītības kvalitātes valsts dienestā par skolas likvidāciju un svītrošanu no Izglītības iestāžu reģistra atbild Gulbenes novada domes Izglītības, kultūras un sporta nodaļa.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)