Banner 980x90

CSDD eksāmens – pēdējais solis ceļā uz transportlīdzekļa tiesībām

Publicitātes foto
Publicitātes foto
CSDD eksāmens var likties grūts un pat mazliet biedējošs, taču kā jau ar visiem eksāmeniem, viss ir atkarīgs no ieguldītā darba un sagatavošanās. Lielu lomu var spēlēt autoskolas izvēle un tur piekoptās mācību metodes.

Ir vajadzīgas ne tikai zināšanas, bet arī braukšanas pieredze
CSDD eksāmens ir pēdējais pārbaudījums pirms vadītāja tiesību saņemšanas. Sagatavošanās un pieteikšanās eksāmenam ir atkarīga no izvēlētās transportlīdzekļa kategorijas, piemēram, velosipēda un mopēda vadītāja tiesību iegūšanai, mācības autoskolā nav obligātas.

Pirms CSDD eksāmena ir jāapmeklē autoskola:
- jāsaņem braukšanas mācību atļauja;
- jāapmeklē teorētiskās lekcijas un tām beidzoties jānoliek autoskolas eksāmens;
- jāiegūst pirmās palīdzības kursu sertifikāts;
- jāapmeklē noteikts skaits praktisko braukšanas nodarbību ar autoskolas instruktoru.

Kad tas ir izdarīts, atliek vien pieteikties CSDD eksāmenam internetā, klātienē vai pa telefonu un pārbaudīt savas zināšanas. 

Pēc autoskolas "CREDO" apmeklēšanas, CSDD eksāmens būs tīrais nieks
Autoskola "CREDO" apmāca jaunos braucējus jau 15 gadus – to ir apmeklējuši vairāk nekā 22 000 cilvēku, no kuriem 92% ir ieguvuši transportlīdzekļa vadītāja tiesības. Autoskola lieliski sagatavo 10 dažādu kategoriju CSDD eksāmeniem – lekcijas un braukšanas nodarbības vada profesionāli pasniedzēji, kas palīdz saprast ne tikai teorijas principus, bet arī reālo situāciju uz ceļiem. Mācības "CREDO" ir viegli apvienot ar studijām un darbu, lai tiesības varētu nokārtot pat visaizņemtākie klienti:
- autoskolai ir vairākas filiāles daudzās Latvijas pilsētās – Rīgā, Liepājā, Daugavpilī un citur;
- ar instruktoriem vienmēr ir iespējams sarunāt braukšanas nodarbības sākt tur, kur Tev ir visērtāk;
- arī teorētiskos priekšmetus par papildu samaksu var apmeklēt individuāli tad, kad Tev ir brīvs laiks.

Mācies no pieredzes bagātiem vadītājiem
CSDD eksāmens vairs neliksies tik biedējošs pēc "CREDO" pabeigšanas – galvenais ir apmeklēt nodarbības un mācīties arī patstāvīgi. "CREDO" mājaslapā ir atrodama transportlīdzekļa vadītājam nepieciešamā teorija, kas sakārtota pa nodaļām, turklāt nodarbības tiek piedāvātas ne tikai latviešu valodā – dažādos laikos ir iespējams mācīties arī krievu un angļu valodā. Visus jautājumus iespējams uzdot, piezvanot vai rakstot autoskolas mājaslapā, kur ir pieejama arī iepriekšējo klientu atstāto atsauksmju sadaļa.

CSDD eksāmens nebūt nav sarežģīts – piesakies mācībām autoskolas "CREDO" mājaslapā www.credo.lv un sāc tam mācīties jau šodien!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)