Banner 980x90

Ātrie kredīti līdz 12 mēnešiem – kas par tiem jāzina?

21. gadsimtā tendences mainās un attīstās ik dienu, un tas attiecināms arī uz kredītu sektoru. Nereti internetā pieejamā informācija liecina, ka tieši ātrie kredīti līdz 12 mēnešiem un diviem gadiem ir vieni no biežāk lietotajiem kredītu veidiem, bet kā īsti ir? Vai tiešām tie ir populārākie kredīti, ko der atcerēties par kredītiem uz gadu un kā īstā kredītdevēja izvēlē var palīdzēt Netcredit.lv? Turpini lasīt un uzzini raksta turpinājumā!

Kredītu veidi un izmaiņas to saņemšanā mainās bieži. Ko liecina jaunākie dati? Kas veicams, lai iegūtu kredītu?

Ātrie kredīti – TOP aizņēmumu veicēju izvēle! 
Dažādu kredītu iegūšanas gadījumā, piemēram, ja tie ir ātrie kredīti līdz 12 mēnešiem, jāveic daži vienkārši soļi, kas ir līdzīgi, saņemot kredītu Latvijā un pasaulē. Pēdējos gados arvien vairāk pieaudzis to kredītiestāžu skaits, kuru piedāvājumā ietilpst:
ātrie kredīti līdz 12 mēnešiem;
• ilgtermiņa kredīts uz termiņu līdz pat 20–30 gadiem;
• kredīti uz 24 mēnešiem u.c.

Loģisks ir jautājums par to, kāpēc pēkšņi ir tā pieaudzis kredītdevēju skaits, un atbilde ir pavisam vienkārša – ir audzis arī pieprasījums. 

Arvien pieaugošs pieprasījums
Bet vai ir pamats uzskatīt, ka pieprasījums pieaug? Kāpēc? Pētījumu centra SKDS 2017. gadā veiktais pētījums liecina, ka:
• līdz 2017. gadam Latvijas iedzīvotāju skaits, kas vērsušies pie aizdevējiem pēc palīdzības, ir pārsniedzis 190 tūkstošus, un šis skaits aug ar katru dienu;
• vairāk nekā četras piektdaļas no kredītņēmējiem kredītnozari vērtē pozitīvi, atzīstot, ka tad, ja atkārtoti būtu nepieciešams aizņemties naudu, viņi būtu gatavi vērsties pie aizdevēja, lai saņemtu trūkstošos līdzekļus. 

Aizdevēju skaits Latvijā arvien pieaug, 2018. gada ievadā tie bija sasnieguši rekordaugstu skaitli – 57, to starpā pieejami tādi aizdevēji kā Altero, Mogo, Bino un Latcredits. Tāpat Latvijā darbojas arī vairāk nekā 20 banku sektora aizdevēji. Vairāk nekā puses piedāvājumā ir arī ātrie kredīti līdz 12 mēnešiem. Kādos gadījumos cilvēki izvēlas šādu aizņēmuma veidu?

Kāpēc teikt "jā" ātrajiem aizdevumiem?
Galvenokārt cilvēki izlemj teikt "jā" ātrajiem kredītiem dažādu iemeslu dēļ. Tiek uzskatīts, ka galvenokārt cilvēkiem nepieciešams vērsties pie aizdevēja tāpēc, ka netiek veidots tā sauktais drošības spilvens – naudas iekrājums, ko lietot pēkšņu situāciju gadījumā. Pēc SKDS veiktā pētījuma rezultātiem varam secināt, ka ir trīs galvenie iemesli, kāpēc cilvēki dod priekšroku ātrajiem aizņēmumiem, un tie ir:
neparedzētu izdevumu apmaksa. Vairāk nekā ceturtdaļa atzīst, ka vērušies pie aizdevējiem, lai apmaksātu pēkšņus izdevumus, ko nav bijis iespējams segt no ikmēneša ienākumiem, piemēram, ārsta apmeklējums;
izdzīvošana līdz nākamajai mēnešalgai. Ne visiem ikmēneša ienākumi ir pietiekami, lai segtu izdevumus un spētu izdzīvot līdz nākamajam mēnesim. Tieši šādās situācijās nereti tiek saņemti ātrie kredīti;
remontdarbu veikšana. Neliels dzīvesvietas remonts – nepieciešamā summa nav liela, tāpēc to nereti izvēlas aizņemties tieši pie ātro kredītu izsniedzējiem.

Lai neapjuktu plašajā piedāvājumā, ieteicams izmantot salīdzināšanas rīku, ko piedāvā, piemēram, Netcredit.lv un Latvijas Kredītu centrs. Kā šādi rīki var palīdzēt? Par to lasi raksta noslēgumā!

Ātrie kredīti līdz 12 mēnešiem – atrodi īsto kopā ar Netcredit.lv
Kā salīdzināšanas portāls palīdz? Pavisam vienkārši, ieguvumi no šādām platformām ir vairāki. Iespējams noskaidrot:
• kā viens kredīta veids atšķiras no cita;
• kurš aizdevējs konkrētajam kredīta veidam piedāvās visizdevīgākos noteikumus un kurš atbilst Tavām vēlmēm, piemēram, atdošanas termiņam un laikam;
• kādas ir citu klientu atsauksmes, jo tieši kredīta ņēmēji būs īstie, kas varēs sniegt objektīvu vērtējumu par katru aizdevēju. 

Esi atbildīgs un pirms kredīta ņemšanas izvērtē savu finansiālo situāciju, lai atmaksas laikā nenāktos saskarties ar problēmām. Ja esi nolēmis, ka kredīts tiešām būs īstā izvēle, tad ienāc Netcredit.lv un noskaidro, pie kura izdevēja ātrie kredīti līdz 12 mēnešiem ir visizdevīgākie!

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)