Banner 980x90

Ātrie kredīti internetā – operatīvs aizdevums

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Dzīve var sagādāt negaidītas situācijas, kad Tev būs nepieciešams steidzami aizņemties naudu. Tās var būt tehniskas ķibeles ar automašīnu vai veselības problēmas, vai kas cits. Ja nevēlies apgrūtināt ģimenes locekļus vai draugus, lūdzot aizdevumu, iepazīsties ar interneta kredītdevēju piedāvājumiem un operatīvi, bez liekas birokrātijas, aizņemies sev vajadzīgo naudas summu. Ātrie kredīti ir risinājums negaidītās situācijās.

Pirms aizņemies – salīdzini Livit.lv!
Ātrie kredīti internetā atšķiras gan pēc pieejamās naudas summas apmēra, gan atmaksas termiņa.  Tāpēc kredītu salīdzināšanai izmanto mājaslapā Livit.lv atrodamo informāciju, kur viegli pārskatāmā tabulā vari salīdzināt šādus kredītdevēju parametrus:
- maksimālā pieejamā summa;
- kredīta saņemšanas laiks;
- kredītņēmēja vecums;
- gada procentu likme;
- vai pirmo kredītu varēs saņemt bez maksas;
- kredītdevēju darba laiks. 

Pirmais kredīts bez komisijas maksas
Ja nepieciešama neliela naudas, izskati īstermiņa ātro kredītu piedāvājumu.  To atmaksas termiņš ir līdz 30 dienām. Ņem vērā, ka kredītlimitu paaugstina pakāpeniski, un maksimālo pieejamo aizdevuma summu Tu vari saņemt, atkārtoti aizņemoties. Toties pirmo kredītu saņemsi bez komisijas maksas.

Lielākam finansiālam atbalstam piemērots ilgtermiņa aizdevums. Tā apjoms ir lielāks, un atmaksas termiņš ir no 24 līdz pat 60 mēnešiem. Livit.lv vari uzzināt, vai Tevis izvēlētajam ilgtermiņa kredītam nepieciešama izziņa no darba vietas par ikmēneša ienākumu regularitāti.  Livit.lv tabulā pie katra konkrētā kredītdevēja atrodams piemērs, kas ilustrē, kā veidojas kopējā kredīta summa un kāda ir gada procentu likme par šo konkrēto aizdevumu. Tas palīdzēs Tev pieņemt pareizo lēmumu, ja nepieciešams ātrais kredīts.

Dažādas kredītņēmēju vecuma grupas
Ātrie kredīti Livit.lv internetā ir pieejami gan pilngadīgiem Latvijas Republikas pilsoņiem, gan nepilsoņiem, ja viņu pastāvīgā dzīvesvieta ir deklarēta Latvijā. Kredītu saņemšanai pastāv arī vecuma ierobežojumi. Pārsvarā kredītus var saņemt 20 līdz 75 gadus veci aizņēmēji, tomēr dažiem aizdevējiem ir atšķirīgi vecuma ierobežojumi. Arī šo informāciju vari atrast vietnē Livit.lv!

Lai ātrie kredīti būtu Tev izdevīgi, Livit.lv atradīsi
- atbildīgas aizņemšanās principus;
- nokārtojamās formalitātes kredīta saņemšanai, piemēram, kredīts pret ieķīlātu auto;
- informāciju par to, kā arī ar sliktu kredītvēsturi saņemt kredītu;
- skaidrojošus un informatīvus bloga rakstus, kas palīdzēs pieņemt lēmumu par ātrā kredīta aizņemšanos.

Izmanto mājaslapā Livit.lv atrodamo informāciju, aizņemies droši un atbildīgi!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)