Banner 980x90

Ātrais aizdevums no 20 gadiem patstāvīgas dzīves uzsākšanai

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Patstāvīgas dzīves uzsākšana bez vecākiem ir liels un saviļņojošs notikums. Daudziem nākas pārvākties no dzimtās pilsētas uz vietu, kur atrodas izvēlētā augstākās izglītības iestāde. Turklāt ne visi izvēlas dzīvot kopmītnēs, jo daļa studentu meklē sev atsevišķu mitekli. Dzīvokļa īre, komunālie maksājumi, ikdienas tēriņi – tam visam nepieciešama noteikta naudas summa. Tāpēc sagādāt visu nepieciešamo patstāvīgas dzīves uzsākšanai var palīdzēt ātrais aizdevums, kas ir pieejams no 20 gadu vecuma.

Izvērtē savas prioritātes
Arī tad, ja esi sācis dzīvot patstāvīgi, vari paļauties uz vecāku atbalstu. Iespēju robežās viņi Tev palīdzēs sagādāt gan mēbeles, gan sadzīves tehniku un citas mājsaimniecības lietas, kas primāri nepieciešamas, lai labiekārtotu jauno dzīves telpu. Brīžos, kad vecāki nav spējīgi sniegt finansiālo atbalstu, var palīdzēt ātrais kredīts internetā. Tā var būt naudas summa, kas sasniedz pat vairākus simtus eiro, kas ļaus uzreiz norēķināties par nepieciešamajām precēm vai pakalpojumiem, taču esi atbildīgs un izvērtē savus ikmēneša ienākumus!

Mācības vai darbs?
Studiju laikā jārēķinās ar dažādiem izdevumiem, taču jauniešu viedokļi par to, vai mācības var apvienot ar darbu, mēdz dalīties. Daudzu studentu pieredze rāda, ka tas ir reāli, taču viss ir atkarīgs tikai no paša cilvēka atbildības sajūtas pret sev uzticētajiem pienākumiem. Turklāt tas rada arī lielāku patstāvības un brīvības sajūtu – nebūt finansiāli atkarīgam no citiem, bet paļauties vairāk uz paša spēkiem. Nereti arī studiju laikā izvēlēts pusslodzes darbs var kļūt par darbavietu ar izaugsmes iespējām ilgtermiņā. Ja apsver iespēju par aizdevumu, tad darba alga kalpos par visdrošāko ienākumu avotu aizdevuma atmaksai. 

Uzticams aizdevējs ar vairāku gadu pieredzi 
Ātrais aizdevums vecumā no 20 gadiem izsniedz  aizdevējs Ondo.lv, kur pirmajā aizņemšanās reizē var saņemt līdz pat 300 eiro lielu naudas summu. Ondo.lv piedāvā kredītu noformēt:
- mājaslapā www.ondo.lv; 
- "Narvesen" tirdzniecības vietās.

Kļūstot par pastāvīgu Ondo.lv klientu, nākamajā aizņemšanās reizē Tev ir iespēja pieteikties lielākam aizdevumam. Ātrais aizdevums vecumā no 20 gadiem ir iespēja papildināt bankas kontu neatliekamu pirkumu veikšanai jau dažu minūšu laikā. Pirms kredīta noformēšanas iepazīsties ar līguma nosacījumiem un aizņemies atbildīgi, rūpīgi izvērtējot savas iespējas kredītu atmaksāt!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)