Banner 980x90

Aicina pieteikt pretendentus "Gada balvai kultūrā 2015"

Gulbene24.lv
Gulbene24.lv

2015.gads ir aizvadīts ar tradicionāliem un radošiem pasākumiem un personībām, kas veido Gulbenes novada kultūras dzīvi. Līdz 15.janvārim, aizpildot pieteikuma anketu, Gulbenes novada pašvaldība aicina pieteikt pretendentus Gulbenes novada "Gada balvai kultūrā 2015".

Kā pilsētas informācijas portāls Gulbene24.lv uzzināja Gulbenes novada pašvaldībā, "Gada balvai kultūrā 2015" aicina pieteikt pretendentus vairākās nominācijās: 

*Novada labākais kultūras pasākums / projekts/ izstāde /koncerts/ izdevums,
*Novada Gada cilvēks kultūrā,
*Debija kultūrā,
*Gada kultūras darbinieks,
*Gada mūziķis
*Gada bibliotekārs,
*Gada mākslinieks,
*Gada muzejnieks,
*Gada amatiermākslas kolektīva vadītājs, kolektīvs.

Pretendentu atlase "Gada balvai kultūrā 2015" notiks atbilstoši Gulbenes novada domes noteikumiem "Gulbenes novada Gada balva kultūrā un balva Gulbenes novada GODS".

Balvu piešķir par kvalitatīvu, sabiedrības un profesionāļu ievērības guvušu darbību vai jaunradi aizvadītajā gadā. Nominācijai var pieteikt pretendentu, kas iepriekšējo trīs gadu laikā nav saņēmis balvu konkrētajā nominācijā.

Gulbenes novada pašvaldība aicina pieteikuma anketas iesniegt elektroniski - skvalde@gulbene.lv vai papīra formātā - Gulbenes novada domē 314. kabinetā līdz 2016.gada 15.janvārim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)