Banner 980x90

Gulbenē satiksies spēka sporta atlēti svaru stieņa spiešanā guļus

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Papildināta visa ziņa

Šo sestdien, 16.jūlijā, plkst.11.00 Gulbenē, Skolas ielā 12A, notiks Gulbenes pilsētas atklātais čempionāts svaru stieņa spiešanā guļus bez ekipējuma. Sacensībās gaidīti ir sportisti gan no pašmāju sporta klubiem, gan arī no kaimiņu un tālākiem novadiem, lai kopā sportiskā noskaņā pavadītu šo brīvdienu.

Sacensībām var pieteikties līdz ceturtdienai, 14.jūlijam. Sacensību organizatori atgādina, ka no plkst.9.00 līdz plkst.10.00 notiks dalībnieku svēršanās, lai noteiktu svara kategoriju, kurā sportisti sacentīsies.

Gulbenes pilsētas čempionāts notiks sieviešu, vīriešu un senioru grupās. Katrā svara kategorijā tiks apbalvoti trīs spēcīgākie atlēti ar diplomiem un medaļām. Absolūti labākie sportisti pēc Vilksa koeficienta tiks godināti ar kausiem un balvām. Vilksa koeficients aprēķina sportista personīgā svara attiecību pret paceltā stieņa smagumu kilogramos. Tas sniedz rezultātu punktos un ļauj salīdzināt dažāda dzimuma un svara kategoriju sportistu sniegumu. Dalībniekiem, kuriem punktu skaits lielāks, novērtējums augstāks. Detalizētāks sacensību apraksts ir pieejams: http://piedalies.sp.lv/ .

Pauerliftinga sacensības Gulbenē notiek kopš 2010.gada. Katru gadu tajās piedalās arvien vairāk sportistu un komandas. Sportisti Gulbenē tiekas, lai sacenstos spēka trīscīņā un arī svaru stieņa spiešanā guļus uz reižu skaitu. Savukārt mājinieku komanda "Gulbenes K.S.P." ar lielu cīņas sparu un panākumiem piedalās citu pilsētu sacensībās un Latvijas čempionātos. Sportisti ik gadu cīnās par Latvijas Kausa un Reģiona Kausa spēcīgāko komandu. Šoreiz Gulbenes čempionāts būs Latvijas Kausa izcīņas 12.posms un Vidzemes Reģiona Kausa 7.posms. Tāpat kā citos sporta veidos arī pauerliftinga sacensībās sportistiem ir nepieciešams līdzjutēju atbalsts un uzmundrinājums. Sacensībās ieeja ir bezmaksas, tāpēc ikviens pauerliftinga entuziasts un interesents ir gaidīts ciemos.

Gulbenes pilsētas čempionātu svaru stieņa spiešanā guļus bez ekipējuma organizē biedrība "Gulbenes K.S.P." sadarbībā ar Gulbenes sporta centru un Latvijas Pauerliftinga federāciju. Sacensības atbalsta Gulbenes pilsētas pārvalde, Latvijas Sporta federāciju padome, Izglītības un zinātnes ministrija, Latvijas augļu un dārzeņu pārstrādes uzņēmums "Rosība", laikraksts "Dzirkstele", Orange Truck Service SIA , SIA "Z Truck", Dizaina un mākslas studija SFĒRA, http://www.gigants.lv/ un interneta veikals http://veikals.sp.lv/. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)