Banner 980x90

Vidzemes uzņēmēji atbalsta Rostovska kandidatūru LTRK prezidenta vēlēšanās

Otrdien, 17.martā, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) Vidzemes reģionālās padomes sēdē tās dalībnieki izteica atbalstu LTRK viceprezidenta un Biznesa augstskolas "Turība" līdzīpašnieka Aigara Rostovska kandidatūrai uz LTRK prezidenta amatu.

Kā pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informēja LTRK Vidzemes nodaļas Vadītaja vietniece Līga Ābola, padome atbalstīja arī SIA "VRPB" valdes priekšsēdētāja Jurģa Ābeles un SIA "ZAOO" valdes priekšsēdētāja Aivara Sirmā kandidatūru uz LTRK padomes locekļa amatu.

LTRK padomi un tās priekšsēdētāju, kas vienlaikus ir arī organizācijas prezidents, uz nākamajiem trīs gadiem vēlēs LTRK biedru sapulcē 2015.gada 26.martā. Padome sastāv no 18 līdz 22 padomes locekļiem, to starpā - padomes priekšsēdētāja un padomes priekšsēdētāja vietniekiem - viceprezidentiem.

Komentējot balsojumu, LTRK Vidzemes nodaļas vadītājs Juris Sleņģis uzsver: "Vidzemes uzņēmēji novērtē Aigara Rostovska līdzšinējo darbību LTRK padomē. Diskusijās Valmierā un citur, kur tikāmies ar pašvaldību vadītājiem un uzņēmējiem, tika pausts atbalsts A.Rostovska pamatnostādnēm LTRK attīstībai un sniegti ieteikumi tālākajai darbībai."

Kļūstot par LTRK prezidentu, Aigars Rostovskis par savas un LTRK darbības prioritātēm ir izvirzījis Latvijas uzņēmumu eksporta vecināšanu, biznesa vides uzlabošanu, kā arī LTRK biedru konkurētspējas un kapacitātes celšanu, īpašu uzmanību pievēršot situācijai reģionos.

LTRK Vidzemes reģionālā padome pārstāv vairāk nekā 80 uzņēmumu no veselības aprūpes, būvniecības, tirdzniecības, pārtikas un dzērienu ražošanas, tūrisma, pakalpojumu un citām nozarēm Vidzemē.

Pilseta24.lv jau vēstīja, ka Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) biedri aicināja LTRK viceprezidentu Aigaru Rostovski kandidēt uz LTRK prezidenta amatu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)