Banner 980x90

Vasarā īsteno akciju "Ceļo – iedvesmojies Gulbenē"   

Foto: Ieva Lūka/ LETA
Foto: Ieva Lūka/ LETA
Gulbenes novada pašvaldības aģentūra "Gulbenes tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrs" sadarbībā ar novada tūrisma uzņēmējiem aicina iesaistīties tūrisma akcijā un doties atklāt vēl neatklātas vietas Gulbenes pilsētā un novadā.

Kā pilsētas informācijas portālu Gulbene24.lv informē Gulbenes novada PA "Gulbenes tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrs", akcijas norises laiks ir no 1.jūlija līdz 31.oktobrim.

Lai piedalītos akcijā nepieciešama akcijas brošūra, kas pieejama "Gulbenes tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrā", tūrisma informācijas centrā Stāmerienā, tūrisma informācijas punktos Litenē un Lejasciemā, kā arī izdrukāšanai mājaslapā "www.visitgulbene.lv".

Akcijas gaitā jāapmeklē vismaz septiņi no akcijā iekļautajiem objektiem. Nonākot objektā, jāvaicā, lai dalībnieka kartē veic atzīmi, ka attiecīgais objekts apmeklēts. Kad visi septiņo objekti apciemoti, dalībnieka karte jāatstāj kādā no norādītajām vietām, ieskenēta vai nofotografēta jānosūta uz e-pastu "turists@gulbene.lv" vai jānosūta pa pastu aģentūrai - "Gulbenes tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrs", Ābeļu iela 2, Gulbene, Gulbenes novads, LV-4401 ar norādi "Ceļo - iedvesmojies Gulbenē!". 

Tūrisma sezonas noslēguma pasākumā, šī gada 25.novembrī no visām iesūtītajām dalībnieku kartēm tiks izlozēti vairāki akcijas dalībnieki, kas saņems organizatoru un Gulbenes novada tūrisma objektu sarūpētas balvas.

Plašāka informācija par akciju pieejama mājaslapā "www.visitgulbene.lv" vai pa tālr. 64497729, 26557582.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)