Banner 980x90

Slēgs dzelzceļa pārbrauktuves Jaungulbenē un pie Gulbīša

Rīga, 21.aug., LETA. Šonedēļ Gulbenes novadā paredzēti VAS "Latvijas dzelzceļš" rīkoti pārbrauktuvju remontdarbi uz diviem vietējas nozīmes autoceļiem, tādēļ tiks slēgtas dzelzceļa pārbrauktuves Jaungulbenē un pie Gulbīša, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas Valsts ceļi".

Trešdien, 22.augustā, no plkst.7 līdz plkst.19 tiks slēgta dzelzceļa pārbrauktuve Jaungulbenē Ozolu ielā uz ceļa Tirza-Jaungulbene-Liede. Satiksme tiks organizēta pa apbraucamo ceļu caur Gulbīti, izmantojot ceļus Gulbene-Jaungulbene, Rimstavas-Ušuri un pašvaldības ceļu.

Ceturtdien, 23.augustā, no plkst.7 līdz plkst.19 tiks slēgta dzelzceļa pārbrauktuve pie Gulbīša uz ceļa Rimstavas-Ušuri. Satiksme tiks organizēta pa apbraucamo ceļu caur Jaungulbeni, izmantojot ceļus Gulbene-Jaungulbene, Tirza-Jaungulbene-Liede un pašvaldības ceļu.

Aktuāla informācija par satiksmes ierobežojumiem autoceļu tīklā ir pieejama, zvanot uz diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 80005555, kā arī LVC mājaslapā "www.lvceli.lv".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)