Banner 980x90

Skolēni iepazīstas ar Gulbenes novada pašvaldības darbu

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Jau trešo gadu Gulbenes novadā tiek organizēta Karjeras nedēļa. Starp dažādām citām aktivitātēm, šogad skolēniem tika piedāvāta iespēja iepazīties ar Gulbenes novada domes vadības, deputātu, nodaļu vadītāju un pārvalžu vadītāju darbu.

Kā pilsētas informācijas portālu Gulbene24.lv informēja Gulbenes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Gunta Krevica, kā ir būt Gulbenes novada domes priekšsēdētājam, to trešdien izzināja trīs Gulbenes novada valsts ģimnāzijas audzēkņi.

Skolēni Gulbenes novada domes priekšsēdētājam Andrim Apinītim uzdeva jautājumus par darba pienākumiem, kāds ir darba grafiks u.c. jautājumus. Pēc sarunām skolēni tika iepazīstināti ar domes speciālistiem, tika skaidroti darbinieku pienākumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)