Banner 980x90

"Veselības Fabrika" – fitnesa klubs ar lielisku atmosfēru

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Rūpēties par savu ķermeni ir ne vien patīkami, bet arī veselīgi. Ja arī Tu vēlies sportot ar baudu, fitnesa klubs ir viena no labākajām opcijām!

Kādus ieguvumus piedāvā fitnesa klubs "Veselības Fabrika"?
Sportot iespējams praktiski jebkur – gan specializētās sporta būvēs, gan mājās, gan ārpus telpām. Bet kāpēc izvēlēties tieši fitnesa klubu? Šie ir daži no iemesliem:
- daudzveidība – fitnesa klubs sevī ietver vairākus sportošanas veidus: individuālus treniņus trenažieru zālē, dažādas nodarbības pie trenera u.c. (piedāvājums katrā fitnesa centrā ir atšķirīgs);
- profesionāļu padomi – praktiski visos fitnesa klubos darbojas zinoši treneri un citi attiecīgās jomas profesionāļi, kuri nekad neatteiks padomu;
- viss atrodas vienkopus – sportojot fitnesa klubā, Tev atliek vien aizbraukt līdz konkrētajai lokācijai, jo viss nepieciešamais – treneri, inventārs, telpa – sportošanai ir uz vietas.

Mazliet vairāk par mūsdienīgu sporta klubu – "Veselības Fabrika"
"Veselības Fabrika" ir viens no populārākajiem fitnesa klubiem Rīgā. Tas atrodas bijušajā VEF teritorijā, līdz ar to ir ērti sasniedzams arī tiem, kas dzīvo centrā. Tajā darbojas teju 20 profesionāli treneri, turklāt kluba dizains ar lielajiem logiem un mūsdienīgo interjeru, kā arī modernie trenažieri ļaus sportot ar glanci.

Priekšrocības, izmantojot "Veselības Fabrikas" sniegtās iespējas 
Fitnesa klubs nav reta parādība, it īpaši Rīgā, taču "Veselības Fabrika" sevī ietver vairākas priekšrocības:
- daudzveidīgas nodarbības – "Veselības Fabrikas" piedāvājumā atrodas vairāk nekā 30 dažādi nodarbību veidi. Harmoniskai sportošanai tiek piedāvātas pilates, joga, kalanētika, baleta nodarbības, tāpat izstrādātas vairākas programmas, kas ļauj samazināt svaru, nostiprināt muskuļus vai attīstīt ķermeni vispusīgi. Savukārt, ja esi uz Tu ar cīņas sporta veidiem, vari trenēties kikboksā vai ārmrestlingā. Ja vēlies, iespējams pieteikties arī personāltreniņiem, kas norisinās individuāli, pāros vai mazās grupās;
- dažādas abonementu iespējas – lai Tu pārliecinātos, ka "Veselības Fabrikas" fitnesa klubs ir Tev piemērots, tiek piedāvāts īpaši izdevīgs iepazīšanās abonements, savukārt, ja vēlēsies sportot regulāri, varēsi izmantot gan reižu abonementu (iekļauj konkrētu treniņu skaitu), gan laika abonementu 1, 3, 6 vai 12 mēnešiem. Pieejami arī mēneša abonementi kikboksam un veselības vingrošanai, kā arī bērnu (līdz 14 gadu vecumam) abonements;
- atlaides – pastāvīgi izmantojot "Veselības Fabrikas" sniegtās iespējas, iegūsi arvien patīkamāku atlaižu kartes statusu, kas ļaus būtiski ietaupīt. Savukārt studentiem un skolēniem tiek piedāvāta ievērojama atlaide mēneša abonementiem.

Esi sapratis, ka "Veselības Fabrikas" fitnesa klubs ir tieši tas, kas Tev nepieciešams? Tādā gadījumā dodies uz mājaslapu Vfabrika.lv un iegūsti visu sev nepieciešamo informāciju!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)