Banner 980x90

Pilsētas atklātās kausa izcīņas strītbolā III kārtā startēja 11 komandas

Aizvadītajā sestdienas vakarā pie sporta centra risinājās "Gulbenes pilsētas atklātās kausa izcīņas strītbolā" III kārtas sacensības. Spēkiem mērojās septiņas vīriešu un četras jauniešu komandas.

Kā informē Dace Anča, par uzvarētājiem vīriešu konkurencē atkārtoti kļuva komanda "G.E.R.A" (Andis Petuks, Elvijs Kapteinis, Gints Kravalis, Rolands Arelkevičs). Otro vietu ieguva pirmā posma līderi komanda "Kā lūdzu?" (Mārtiņš Kromulis, Ervīns Ivanovs, Ēriks Ceplis, Elvijs Vanags), bet trešie komanda "Gulbji" (Krišs Matisons, Elvijs Švēde, Armands Melngailis, Henrijs Švēde).

Vīriešiem pirmajā pusfinālspēlē tikās komanda "Kā Lūdzu?" un "Druviena". Ar rezultātu 11:5 uzvarēja "Kā lūdzu?". Otrajā pusfinālpārī tikās "Gulbji" un "G.E.R.A". Uzvaru svinēja "G.E.R.A", izcīnot tiesības tālāk cīnīties par 1.-2.vietu.

Spēlē par trešo vietu kvartets "Gulbji" ar rezultātu 11:5 uzvarēja komandu "Druviena", bet cīņā par pirmo vietu ar rezultātu 15:13 "G.E.R.A." pārspēja komandu "Kā lūdzu?", kļūstot par divkārtējiem Gulbenes pilsētas atklātās kausa izcīņas strītbolā uzvarētājiem.

Jauniešu komandas spēlēja divus apļus un bez pārsteigumiem arī šajā posmā visās spēlēs uzvarēja komanda "Puikas" (Kristiāns Šulcs, Jurģis Patmalnieks, Adrians Smiltiņš, Simsons Osis), kļūstot par trīskārtējiem kausa uzvarētājiem. Otrajā vietā "4 musketieri" (Endijs Vanags, Linards Černoglazovs, Dāvis Vimba, Renārs Mičulis), bet trešie "Gulbenes kazlēni" (Kristaps Jesiļevičs, Ritvars Liniņš, Ervils Tiltiņš, Gvido Gustavs Akmentiņš).

Trīspunktnieku konkursā ar 11 gūtiem punktiem pirmajā pozīcijā Elvijs Vanags, 9 punkti Ervīnam Ivanovam un Armandam Melngailim.

Ceturtais posms risināsies sestdien, 25.jūlijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)