Banner 980x90

Pa Stāmerienas ezeru sāks kursēt ekskursiju kuģītis

Gulbene24.lv
Gulbene24.lv
Ar piektdienu, 1.jūliju pa Stāmerienas ezeru sāks kursēt ekskursiju kuģītis, pilsētas informācijas portāls Gulbene24.lv uzzināja Gulbenes novada pašvaldībā.

Gulbenes novada pašvaldības aģentūra "Gulbenes tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrs" aicina baudīt sauli, svaigu gaisu, burvīgus skatus un brīvības sajūtu, dodoties skaistā piedzīvojumā – izbraucienā ar ekskursiju kuģīti pa Stāmerienas ezeru.

Kuģīti tiek piedāvāts nomāt arī banketiem, kāzām, jubilejām, bērnu ballītēm un citiem pasākumiem. Pēc izbrauciena ar ekskursiju kuģīti iesakām apmeklēt arī Stāmerienas pili, Stāmerienas Sv. Ņevas Aleksandra pareizticīgo baznīcu, doties pastaigā pa Stāmerienas pils vēstures taku, baudīt garšīgu maltīti kafejnīcās, gūt veldzējumu peldoties Stāmerienas pagasta ezeros, kā arī apmesties kādā no ezeru krastos esošajām viesu mājām. Šī ir lieliska iespēja savas brīvdienas un atvaļinājuma laiku pavadīt Gulbenes novada Stāmerienā!

Pieteikšanās: zvanot 29131404. Grupu ekskursijas, svinību un izklaides braucienus lūgums pieteikt vismaz 3 dienas iepriekš.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)