Banner 980x90

Lizuma pagastā dzēsts plašs ugunsgrēks kādā ražotnē

Rīga, 2.jūl., LETA. Gulbenes novada Lizuma pagastā vakar dzēsts plašs ugunsgrēks kādā ražotnē, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Vakar ap plkst.14 saņemts izsaukumus uz Lizumu pagastu, kur ugunsgrēks bija izcēlies vienstāvu ēkā. Notikuma vietā ugunsdzēsēji konstatēja, ka ugunsgrēks izcēlies vienstāvu ražošanas ēkā un izveidojies liels piedūmojums.

Ugunsgrēkā 315 kvadrātmetru platībā dega trīs ventilatori, kalte, elevatora transportēšanas lenta un šķelda uz tās. Četru stundu laikā šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, elektrības drošinātājs, sausā zāle, siena ruļļi, durvju zvans, žogs, bišu stropi, plastmasas granulas, bērnu laukuma koka konstrukcijas, kūdra, meža zemsedze, bez uzraudzības atstāts ēdiens, kravas automašīnas riepa, garāža, dārza māja, pirts, saimniecības ēka un malka, neapsaimniekota ēka un šķūnis, riepas un ēka, dzīvojamā māja.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 67 izsaukumus: 34 - uz ugunsgrēku dzēšanu, 26 - uz glābšanas darbiem, bet septiņi izsaukumi bija maldinājumi.

Palīdzot nelaimē nokļuvušiem dzīvniekiem, glābēji Aizkrauklē notvēra autoostā iemaldījušos čūsku un palaida brīvībā pļavā, Jelgavā no ēkas ventilācijas šahtas atbrīvoja tur iesprūdušu putnu, bet Rīgā atbrīvoja dzīvokļa ventilācijas sistēma iesprūdušu putnu, atbrīvoja pusatvērtā loga ailē iesprūdušu kaķi un no apmēram 10 metrus augsta koka nocēla kaķi, kurš saviem spēkiem netika lejā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)