Banner 980x90

Lejasciemā atklāta izstāde "Darbošanās prieks"

Otrdien, 16.februārī Lejasciema kultūrvēsturiskā mantojuma centrā plkst.10.00 notika izstādes "Darbošanās prieks" atklāšana, pilsētas informācijas portāls Gulbene24.lv uzzināja Gulbenes novada pašvaldībā.

Izstādē aplūkojami astoņu Lejasciema rokdarbu pulciņa dalībnieču darinājumi. Darbi darināti dažādās tehnikās un no dažādiem materiāliem: filcētas gleznas, cepures, somiņas, čības, rotas, dekupētas kastītes, trauki, sveces, izgatavotas apsveikumu kartītes un rotas, tapotas un apgleznotas šalles.

Lai arī rokdarbnieces ir ļoti paškritiskas un saka, ka vēl tikai apgūst dažādās tehnikas, darbi runā paši par sevi, tādēļ ir ļoti prieks, ka pulciņa dalībnieces neturēja sveci zem pūra, bet izcēla savu veikumu gaismā, lai iepriecinātu un iedvesmotu izstādes apmeklētājus.

Lejasciema kultūrvēsturiskā mantojuma centrā izstāde būs aplūkojama līdz 15.martam katru otrdienu no plkst.9.00 līdz plkst.12.00 un no plkst.13.00 līdz plkst.16.00, kā arī piektdienās no plkst.9.00 līdz plkst.14.00. Pārējā laikā – iepriekš piesakoties pa tel.28352466.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)