Banner 980x90

Kredīti internetā – iespēja pieteikties aizdevumam attālināti

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Daudzi cilvēki ir pieraduši pēc aizdevumiem doties un banku, taču mūsdienās pastāv vēl viena iespēja – kredīti internetā. Bankas lielākoties aizdod lielas naudas summas, bet nereti papildu nauda vajadzīga nelielos apjomos. Tieši šādās situācijās palīdzēs kredīti internetā, kas visbiežāk tiek piešķirti nelielās summās uz īsu atmaksas periodu.

Ātrāka pieteikuma izvērtēšana
Viena no lielākajām priekšrocībām, ko nodrošina kredīti internetā, ir izteikti operatīvā apkalpošana. Lai gan arī interneta kredītu devējiem ir noteikts darbalaiks, kura ietvaros pieteikumi tiek izskatīti, kopējais apkalpošanas process ir samērā ātrs. Pieteikšanās procesam ir trīs posmi:
- reģistrēšanās kredītdevēja mājaslapā, savu personas datu precīza norādīšana un bankas konta apstiprināšana;
- balstoties uz iesniegtajiem datiem kredītdevējs noskaidro, vai Jums ir tīra kredītvēsture un nav iepriekš kavētu kredītsaistību;
- ja ar kredītvēsturi viss ir kārtībā un Jums ir atbilstoša maksātspēja – nauda Jūsu kontā tiek ieskaitīta apmēram 10 minūšu laikā.

Mazākas summas, īsāki termiņi
Ātrie kredīti internetā ir domāti neplānotu īstermiņa problēmu risināšanai, kuru dēļ nav nepieciešams saņemt apjomīgu kredītu. Taču, ja nauda nav nepieciešama steidzami, iespējams, ka kredīti internetā nebūs finansiāli pārdomātākais risinājums. Arī atmaksas termiņi ātrajiem kredītiem un ilgtermiņa aizdevumiem atšķiras:
- ātrie kredīti internetā reti kad ir pieejami uz ilgāku termiņu kā 2 gadi – ierasti aizdevums tiek izsniegts uz dažiem mēnešiem; 
- ilgtermiņa aizdevumus piešķir arī uz vairākiem gadiem – viss ir atkarīgs no aizdevuma summas un tā, kam nauda domāta.

Ērtāka atmaksāšana
Aizņemšanās internetā ir salīdzinoši ērtāka pie kredītdevēja ofisā. Jūs varēsit gan sekot līdzi kredītsaistībām tiešsaistē, gan visus maksājumus veikt ar interneta bankas palīdzību. Kredīts skaitās atmaksāts tad, kad tas ienāk aizdevēja kontā. Tādēļ gadījumā, ja Jums nav konts tajā pašā bankā, kurā tas ir aizdevējam, kredīta maksājumus labāk veikt vēlākais vienu darbdienu pirms noteiktā termiņa.
 

Ieskaties "Kredīts365" piedāvājumā
Ja vēlaties saņemt ērtus un kvalitatīvus finanšu pakalpojumus internetā, ir vērts ielūkoties aizdevēja "Kredits365" mājaslapā Kredits365.lv, kur pieejama plaša un viegli uztverama informācija par aizņemšanās procesu un izmaksām. Pirms aizņemšanās rūpīgi izvērtējiet savas iespējas kredītu atmaksāt laikā un pilnā apmērā!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)