Banner 980x90

Kāzu ielūgumi – jūsu kāzu vizītkarte 

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Viesu iespaids par kāzām rodas jau ilgi pirms paša pasākuma – kāzu ielūgumi ir tie, kas pirmie paziņo par plānoto notikumu, taču tie ne tikai nodod informāciju, bet arī atspoguļo gaidāmo atmosfēru, formalitāti un iespējamo tematiku.

Atcerieties ielūgumus viesiem nosūtīt pietiekami savlaicīgi
Kāzu ielūgumi ir tikpat nopietni pārdomājama lieta kā ziedu buķete vai tortes noformējums – veidojot tos, jāpievērš uzmanība dažādām niansēm:
- materiāls: tas vairs nav tikai papīrs – mūsdienās ir iespējams ielūgumus izgriezt no daudziem interesantiem materiāliem, piemēram, koka vai finiera;
- forma un krāsa: ja tā nav atkarīga no materiāla, tad jūsu izvēlei ir visa plašā pasaules krāsu gamma un krāsu salikumi;
- burti: izvēlieties burtu krāsu un burtu veidu tā, lai tos varētu salasīt bez īpašas piepūles. Tieši burtu fonts var visvairāk vizuāli pateikt par jūsu kāzu ieceri – tie var izskatīties aristokrātiski stalti vai rotaļīgi un apaļi;
- rotājumi: locījumi vai izgriezumi, papildu spīdumi vai citi pievienoti sīkumiņi – kāzu ielūgumi var kļūt par veselu mākslas darbu.

Pirms sadarbības iepazīstieties ar savu ielūgumu veidotāju
Portālā Līgavām.lv ir iespējams iepazīties ar dažādiem kāzu pakalpojumu sniedzējiem, arī ar dizaina papīrlietu veidotājiem:
- par katru uzņēmumu un meistaru ir dots apraksts un neliela foto galerija, lai Jūs varētu iepazīties ar ielūgumu veidotāja darbiem un vīziju;
- var izvēlēties no dažādiem materiāliem un ielūgumu veidiem – atliek tikai saprast, kas jums patīk vislabāk;

Lielākā daļa papīrlietu veidotāju jūsu ielūgumus veidos pilnīgi personalizētus, vadoties pēc jūsu idejām un norādījumiem, tādēļ ir svarīgi zināt, ko tieši vēlaties.

Uzdodiet savus jautājumus kāzu ekspertei!
Plānojot kāzas, katra līgava pavada vairākas stundas, skatoties bildes un video un smeļoties iedvesmu internetā. Portāls Līgavām.lv apkopojis visu nepieciešamo informāciju neaizmirstamu kāzu organizēšanai – no kleitu modes tendencēm un praktiskiem plānošanas padomiem līdz intervijām un kāzu foto stāstiem. Dažādās sadaļas ļauj apmeklētājiem atrast sevi interesējošās tēmas ātri un pārskatāmi. Portālā ir iespēja uzdot jautājumus kāzu ekspertei – Līgavām.lv redaktorei. Uzdotie jautājumi tiek anonīmi publicēti ar atbildēm, lai visi interesenti varētu iegūt svarīgu informāciju par kāzu norisi.

Kāzu ielūgumi ir kā jūsu kāzu vizītkarte – tie norāda uz jūsu iecerēm un gaidāmā pasākuma atmosfēru. Ienāciet www.ligavam.com un gūstiet iedvesmu skaistākajiem kāzu ielūgumiem!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)